Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Roztržka na tréningu Chelsea pred finále. Naštvaný Sarri odišiel predčasne

Kouč londýnskej Chelsea Maurizio Sarri opustil tréning na Olympijskom štadióne v Baku, kde jeho zverenci v stredu odohrajú finále Európskej ligy proti Arsenalu.

29.05.2019 10:23
Maurizio Sarri Foto: ,
Tréner futbalistov Chelsea Maurizio Sarri.
debata

Agentúra AFP informovala o roztržke medzi spoluhráčmi Gonzalom Higuainom a Davidom Luizom. Zverejnili video, na ktorom Sarri zahodil svoju šiltovku a kopol do nej po dlhej diskusii s Higuainom a Pedrom Rodriguezom.

Tréning bol otvorený pre médiá a zábery odhalili nepohodu v kádri „modrých“ krátko pred finále. Sarriho nahnevaná reakcia pritom nasledovala po jeho obdivných vyjadreniach na margo zverencov a anglického futbalu.

V súvislosti so 60-ročným Talianom sa špekuluje o návrate už po jednej sezóne, v domovskej krajine sa uvoľnila lavička majstrovského Juventusu Turín.

„Chcem rozmýšľať iba o finále. Mám kontrakt s Chelsea na dva roky, takže najprv sa porozprávam s ľuďmi v klube, ale momentálne to nie je na programe,“ povedal Sarri.

„The Blues“ doviedol k tretiemu miestu v najvyššej anglickej súťaži a účasti v skupinovej fáze budúcej edície Ligy majstrov, vo finále Ligového pohára prehrali s Manchestrom City v jedenástkovom rozstrele.

„Na začiatku ročníka som mal problém porozumieť mojim hráčom, vo februári sa to začalo meniť. V tejto chvíli mám 22 skvelých ľudí a futbalistov. Pri rozmýšľaní o mojej budúcnosti musím zohľadniť, že mám rád anglický futbal a Premier League,“ dodal bývalý kouč Neapola na utorňajšej tlačovej konferencii.

"Mali sme vrcholy aj pády, ale tie nás posilnili a vďaka tomu sme vo finále. Zaslúžime si pekný zápas, budeme hrať so srdcom a dáme do toho všetko.

Finále Ligového pohára nám nešťastne ušlo na jedenástky, v stredu máme dobrú príležitosť, aby sme sa tešili spoločne s trénerom. Nie je čas hovoriť o špekuláciách," povedal kapitán Cesar Azpilicueta podľa agentúry AFP.

TV Pravda: Čo je za dominanciou Slovana vo futbalovej lige? Aké ďalšie ciele stoja pred klubom z Tehelného poľa? Aj na tieto otázky odpovedá v pravidelnej relácii Týždeň v športe tréner nového šampióna Martin Ševela.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #finále #video #Baku #Chelsea FC #Arsenal FC