Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Šialený Evra. Kopol fanúšika do hlavy, červenú dostal už pred výkopom

Šialený akt. Bývalý francúzsky futbalový reprezentant Patrice Evra v službách Olympique Marseille si neudržal nervy na uzde a po hádke s vlastnými priaznivcami kopol jedného fanúšika do hlavy.

02.11.2017 22:03
debata (2)

Nepochopiteľný incident sa udial ešte pred začiatkom súboja Európskej ligy na ihrisku portugalského mužstva Guimaraes.

Tridsaťšesťročný bek, 81-násobný reprezentant Francúzska, dostal od hlavného rozhodcu Tamása Bognára z Maďarska červenú kartu ešte pred výkopom a nemohol tak zasiahnuť do priebehu duelu.

„Pat má skúsenosti a nesmie reagovať, to je zrejmé. Je viac ako skúsený hráč, nesmiete odpovedať na urážky, nech by boli akékoľvek zlé a neuveriteľné. Musí sa naučiť zachovať si pokoj,“ komentoval počínanie hráča tréner Olympique Rudi García.

Evra, ktorý s Manchestrom United získal päť anglických titulov a vyhral i Ligu majstrov, prišiel do Marseille v januári z Juventusu Turín, no doteraz odohral za Olympique iba dva zápasy.

Incident pripomenul (ne)slávny kop Erica Cantonu do fanúšika v štýle Kung-fu z januára 1995 proti Crystalu Palace v Selhurst Parku. Francúzsky útočník dostal následne 9-mesačný dištanc od Anglickej futbalovej asociácie.

Evrat bude čeliť disciplinárnemu konaniu zo strany Európskej futbalovej únie (UEFA).

Pozrite si videá.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #európska liga UEFA #Patrice Evra #Olympique Marseille