Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Ružomberka Hrnčár: Vo futbale treba snívať. Nič nie je nemožné

Tréner ružomberských futbalistov Norbert Hrnčár bol po tesnej prehre svojich zverencov na pôde Evertonu (0:1) spokojný. "Myslím si, že sme podali dobrý výkon. Domácim sme to sťažili a je mi ľúto, že z tých možností, ktoré sme si vypracovali, nepadol aspoň jeden gól. Bolo by to veselšie," naznačil po stretnutí.

28.07.2017 07:26
Ronald Koeman, Norbert Hrnčár Foto: ,
Tréner Evertonu Ronald Koeman (vľavo) s náprotivkom na ružomberskej lavičke Norbertom Hrnčárom.
debata

Prijateľný výsledok z Goodison Parku dáva Liptákom šance aj do odvety a slovenský kouč si je toho vedomý. „Som však rád, že to ešte nie je rozhodnuté a stále je o čo hrať. Aspoň tak si myslím,“ povedal.

Hrnčár si uvedomuje, že Ružomberok je v porovnaní s Evertonom maličký klub, ale verí v zázraky. „Hrali sme na hranici našich možností, nakoľko sme neporovnateľne iný a menší klub ako Everton, ale máme svoje sny a túžby a nič nie je nemožné. Bolo by to fantastické, keby sme to doma otočili a postúpili. V športe a aj vo futbale treba snívať a robiť všetko pre to, aby ste boli úspešní,“ vyhlásil.

„Musíme si však naďalej byť vedomí obrovskej sily Evertonu. Výsledkovo sme v rovnakej situácii ako v 2. predkole s Bergenom, aj vtedy sme prvý duel prehrali 0:1. Everton je však neporovnateľne väčší favorit tejto konfrontácie. My máme veľmi mladé mužstvo, ktoré takýmito zápasmi rastie,“ dodal Hrnčár.

Európska liga vo futbale Everton - Ružomberok Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Atmosféra pred zápasom Everton - Ružomberok.

Odvetný duel odohrajú vo štvrtok 3. augusta od 20.45 h na štadióne MFK Ružomberok. Na postupujúcich z 3. predkola ešte čaká pred bránami skupinovej fázy Európskej ligy dvojzápas play-off (prvé zápasy 17. augusta, odvety 24. augusta). Žreb play-off sa uskutoční v piatok 4. augusta vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA).

debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Ružomberok #FC Everton #Norbert Hrnčár