Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ani cisár nie je v Ríme nedotknuteľný. Totti doplatil na to, že sa sťažoval

Ani dlhoročný kapitán a klubová legenda Francesco Totti nie je v AS Rím nedotknuteľný. Tridsaťdeväťročný futbalista bol pred nedeľňajším zápasom talianskej ligy s Palermom vyradený z kádra, pretože sa v televíznom rozhovore posťažoval na nedostatočné herné vyťaženie.

22.02.2016 10:02
totti Foto:
Francesco Totti.
debata

„Síce to urobil v návale hnevu, ale ja musím v tíme udržiavať poriadok,“ povedal po výhre 5:0 tréner Luciano Spalletti. „Francesco je skvelý hráč, ktorý si zaslúži rešpekt, ale ostatní tiež. Inak by si každý mohol hovoriť, čo chce,“ uviedol kouč s tým, že Tottiho vyradil iba z nominácie na zápas.

Bývalý taliansky reprezentant sa tak od pondelka bude opäť pripravovať s tímom. „Bol s nami pred zápasom a od pondelka s nami bude opäť trénovať. Vyhlásil to v záchvate hnevu a nespokojnosti, to sa dá pochopiť,“ povedal Spalletti.

Totti má za sebou trojmesačnú pauzu zavinenú zranením stehenného svalu, v sobotu ale v rozhovore pre televíznu stanicu Rai povedal, že je pripravený nastúpiť. „Chcem hrať. Som zdravý, ale napriek tomu nie som v tíme,“ vyhlásil.

„Nechcem byť na lavičke. Chápem, že v mojom veku budem hrať menej, ale aby som po tom všetkom, čo som pre klub urobil, zakončil kariéru takto, je pre mňa ťažké,“ dodal.

Majster sveta z roku 2006, ktorý v sezóne odohral iba päť zápasov a dal jeden gól, tiež naznačil, že so Spallettim nevychádza práve najlepšie. „S ním je to len ‚Dobré ráno‘ a ‚Dovidenia‘. Nič viac,“ uviedol. „Čakal by som, že to, čo sa dozvedám z novín, mi povie do očí,“ vyhlásil.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Francesco Totti