Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kouč Valencie po výhre 6:0: Ešte nie je nič isté

Tréner španielskej Valencie Gary Neville varuje, že napriek vysokému domácemu víťazstvu 6:0 nad Rapidom Viedeň vo štvrtkovom úvodnom zápase šestnásťfinále futbalovej Európskej ligy ešte nie je nič isté.

19.02.2016 12:00
Gary Neville Foto: ,
Tréner Valencie Gary Neville.
debata

Zverenci anglického kouča viedli 5:0 po 35 minútach a z pohľadu rakúskeho zástupcu to vyzeralo na poriadnu blamáž. Napokon španielsky tím pridal už len jeden presný zásah v samom závere stretnutia. Dvadsaťročný útočník Santi Mina strelil dva góly a na ďalšie tri prihral, Álvaro Negredo sa zapísal do streleckej listiny v treťom dueli po sebe.

„Toto je najlepší výsledok, odkedy som vo Valencii, ale nie najlepší večer. Nemôžete oslavovať víťazstvá po prvej polovici dvojzápasu. Najdôležitejšou vecou je získať rovnováhu. Nesmiete sa zblázniť po výhre ani prehre. Musíte sa na to pozerať s pokojom a pokúsiť sa podať rovnaký výkon aj v ďalšom stretnutí,“ povedal kouč G. Neville po skončení duelu.

Valencia nezačala pod vedením Nevilla od jeho decembrového príchodu ideálne, no teraz má z ostatných troch zápasov na konte dve výhry a remízu. Najbližšie sa „netopieri“ predstavia v najvyššej domácej súťaži v nedeľu na ihrisku predposlednej Granady.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rapid Viedeň #FC Valencia #Gary Neville