Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Klopp nedal darček Anfieldu, ale príde znova

Prvý zápas na domovskom štadióne futbalového FC Liverpool po nástupe do funkcie nemal pre nového trénera Jürgena Kloppa víťaznú príchuť.

23.10.2015 09:12
Jürgen Klopp Foto: ,
Jürgen Klopp.
debata

Jeho zverenci vrátane slovenského reprezentanta v srdci obrany Martina Škrtela iba remizovali vo štvrtkovom dueli B-skupiny Európskej ligy s ruským Rubinom Kazaň 1:1. Hostia hrali takmer hodinu oslabení o jedného hráča, ale domácim sa nepodarilo strhnúť víťazstvo na svoju stranu.

„Okej, nebol to z našej strany majstrovský výkon. Určite to však nebola nuda. Rozhodne nemôžem povedať, že by som prežil najhorší deň v živote,“ rekapituloval podľa webu britského denníka The Guardian nemecký kouč, ktorý v premiérovom dueli na lavičke LFC rovnako remizoval v rámci Premier League na pôde Tottenhamu (0:0).

Na Anfielde sa dočkal vrelého privítania. „Vyšiel som na trávnik a snažil som sa koncentrovať na zápas. Keď prichádzate do nového domu, je normálne priniesť nejaký darček. Ja nie som úplne spokojný s tým mojím, ale to bola iba premiéra. Budú ďalšie príležitosti a prídem znova,“ poznamenal Klopp a k zápasu dodal:

„Mužstvá v oslabení niekedy prestanú hrať futbal a zamerajú sa na bránenie v kompaktnom bloku. V druhom polčase sme mali niektoré dobré momenty, nastrelili sme žrď, ale nepodarilo sa nám skórovať. Takže by som povedal, že na 98 percent to bolo okej, nie dokonalé.“

Liverpool dosiahol nerozhodný výsledok v EL aj v treťom dueli a s troma bodmi je na druhej priečke B-skupiny za vedúcim Sionom (7 bodov).

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Jürgen Klopp
Načítavajú sa športové výsledky...