Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mak: Cez Trnavu nebude ľahké prejsť

Slovenský futbalový reprezentant v službách tímu PAOK Solún Róbert Mak tvrdí, že v jeho gréckom klube sa plne sústredia na to, aby sa prebojovali do skupinovej fázy Európskej ligy 2015/2016.

04.08.2015 18:20
Róbert Mak Foto: ,
Róbert Mak v drese PAOK Solún.
debata

Gréci zdolali minulý týždeň v úvodnom dueli 3. predkola slovenského zástupcu Spartak Trnava 1:0, hoci hrali od 2. min oslabení o vylúčeného Miguela Vítora. Odveta je na programe vo štvrtok 6. augusta v Zlatých Moravciach.

„V prvom zápase sme sa presvedčili, že Trnava nie je ľahký súper a nebude ľahké cez ňu prejsť. Ak sa to podarí, čakajú nás ďalšie náročné a z pohľadu klubu mimoriadne dôležité zápasy,“ cituje Makove slová oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Dvadsaťštyriročný bratislavský rodák sa vyjadril aj k svojmu vzťahu k Trnave, pretože v médiách sa objavili informácie, že Spartak nikdy nemal rád. „Nerozumiem prečo niekto chce z normálnej športovej rivality za každú cenu robiť niečo iné. Prečo, keď sa redaktor na tlačovke opýta a povie ‚hlavný rival‘, tak v článku sa objaví ‚úhlavný nepriateľ‘. Je to z môjho pohľadu malicherné nedorozumenie a úplne zbytočné vyhrocovanie vášní. Moja športová rivalita s Trnavou, a nijaká iná neexistuje, sa začína a končí na futbalovom ihrisku, keď rozhodca odpíska úvod a na záver odpíska koniec,“ uviedol Mak a zopakoval, že rivalita na ihrisku existuje, ale nepriateľstvo v žiadnom prípade.

debata chyba
Viac na túto tému: #európska liga UEFA #Spartak Trnava #PAOK Solún #Róbert Mak
Načítavajú sa športové výsledky...