Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dlháň Vavro premiérový gól nebude oslavovať

Žilinskí futbalisti vyhrali v Európskej lige na pôde Dacie Kišiňov 2:1 a hneď v úvode odvety na domácom trávniku si sľubný náskok ešte poistili - už v 15. min skóroval mladý stopér Denis Vavro.

24.07.2015 20:00
denis vavro, mšk žilina Foto:
Denis Vavro v drese MŠK Žilina.
debata

Odrazenú loptu napálil zblízka prudko pod brvno. Ešte len 19-ročný obranca MŠK, ktorý sa prepracoval do základnej zostavy žilinského tímu, strelil vôbec svoj prvý pohárový gól (a druhý medzi seniormi). Tento moment bol akiste rozhodujúci pre ďalší vývoj.

„Som šťastný, že som otvoril skóre a strelil gól v takom dôležitom zápase, ktorý pomohol nakopnúť mužstvo. Tréner nám však prízvukoval, že jeden gól nám ešte nič nerieši a treba pridať ďalší,“ vysvetľoval žilinský obranca.

Potvrdil, že gól dodal jemu i mužstvu viac pokoja i sebavedomia. V minulom ročníku ho prenasledovali aj viaceré zdravotné problémy, trápil ho členok, koleno, slabiny. „Musím si zaklopať, teraz som zdravý a cítim sa veľmi dobre,“ dodal spokojne dlháň, ktorý meria 190 cm. Rodák z Partizánskeho vyrastal v mládežníckych výberoch Žiliny. "Na gól som čakal takmer dva roky.

Oslavovať ho však nebudem, veď už v nedeľu nás čaká liga, musím regenerovať a koncentrovať sa na zápas so Zlatými Moravcami," rozlúčil sa po štvrtkovom stretnutí Denis Vavro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #európska liga UEFA #mšk žilina #denis vavro
Načítavajú sa športové výsledky...