Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík sa teší na kamarátov zo Slovana. Tri body však zostanú v Neapole, odkazuje

Slovenský futbalový stredopoliar v službách SSC Neapol Marek Hamšík nastúpi vo štvrtkovom záverečnom stretnutí I-skupiny Európskej ligy proti Slovanu Bratislava.

10.12.2014 14:15
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík v súboji s Richardom Lásikom.
debata

Na stredajšej predzápasovej tlačovej konferencii to povedal tréner talianskeho klubu Rafael Benítez. „Na každom tréningu poctivo pracuje, jeho štatistiky sa zlepšujú. Vo štvrtok bude hrať,“ citoval slová španielskeho kouča oficiálny účet „partenopei“ na sociálnej sieti Twitter.

Hamšík má pred zápasom s „belasými“ jasno. „Stretnú sa mužstvá, ktorým sa výsledkovo v poslednom čase nedarí. Postup už máme istý, ale my chceme ísť ďalej z prvého miesta. Preto si v súboji proti Slovanu nepripúšťam nič iné ako víťazstvo. Chceme našich priaznivcov potešiť ziskom troch bodov,“ uviedol 27-ročný stredopoliar na svojej internetovej stránke.

Banskobystrický rodák nastúpi proti klubu, v ktorom sa dostal do veľkého futbalu. „Teším sa na kamarátov z bratislavského tímu. Nech sa cítia v Neapole výborne, ale nech sa nehnevajú, tri body zostanú na San Paolo,“ dodal Marek Hamšík.

V I-skupine EL je Neapol s 10 bodmi na 2. mieste len horším skóre za Spartou Praha, ale na rozdiel od českého tímu už s istotou postupu do jarných vyraďovacích bojov. Slovan je bez bodu a hrozivým skóre 1:17 na poslednej štvrtej priečke. Prvý vzájomný duel Slovana Bratislava s Neapolom v rámci Európskej ligy 2014/2015 sa 2. októbra skončilo prehrou „belasých“ na Pasienkoch 0:2: pred dvoma mesiacmi skórovali práve 27-ročný Hamšík a Gonzalo Higuaín.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Marek Hamšík #SSC Neapol