Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín potrebuje gól. V pohári naň čaká 198 minút

Futbalisti AS Trenčín potrebujú streliť v Európskej lige gól. Nedali ho už 198 minút (naposledy v prvom stretnutí s Vojvodinou Nový Sad v 2. predkole na domácom ihrisku).

07.08.2014 11:00
Trenčín, mužstvo Foto: ,
Mužstvo Trenčína pred zápasom s Hull City.
debata

Prvý zápas s anglickým tímom Hull City na žilinskom trávniku sa skončil bezgólovou remízou, čo znamená, že ak sa Trenčania nechcú spoliehať aj v dnešnej odvete na bezgólovú remízu a potom na penaltovú lotériu, musia sa pokúsiť prekonať súperovho brankára.

V prvom stretnutí proti Hull City, ktorý sa prebojoval do Európskej ligy ako finalista Anglického pohára, podal slovenský vicemajster sympatický výkon najmä po prestávke. Angličania však mali aj napriek tomu ku gólu bližšie (nepremenili pokutový kop ani po dvoch strelách). „Tento súboj je stále otvorený. Nemáme sa prečo báť. Pokiaľ si mužstvo bude veriť, mohol by sa mu podariť malý zázrak,“ domnieva sa trenčiansky tréner Martin Ševela.

Ani trenčianski hráči nepovažujú súperenie s tímom z Premier League ešte za stratené. „Uhrali sme v prvom zápase solídny výsledok a najmä sme zistili, že s týmto súperom sa dá hrať, v podstate to bol vyrovnaný zápas. Odveta na súperovom ihrisku? To bude určite iný zápas. Fanúšikovia anglického mužstva boli už v Žiline úžasní, keď sa ich hráči dostali na našu polovicu, bolo ich hneď počuť, takže viem si predstaviť, čo nás čaká teraz v odvete,“ hodnotil kapitán AS Miloš Volešák, ktorý v uplynulých dvoch zápasoch v pohároch svoj tím podržal.

Na neho sa budú jeho spoluhráči spoliehať aj dnes. „Pred naším vzájomným súbojom bol anglický tím favoritom a zostal ním aj po prvom stretnutí. Naša šanca však stále žije,“ doplnil trenčiansky brankár.

Odvetné stretnutie sa začne o 20.30 a povedú ho holandskí rozhodcovia na čele s hlavným Basom Nijhuisom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #AS Trenčín #Hull City #Fortuna liga