Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dovičovič ostáva v Dubnici

Slovenský futbalista a kmeňový hráč ZTS Dubnica Juraj Dovičovič napokon neoblečie dres MFK Ružomberok, s ktorým sa už tento týždeň pripravoval. Dvadsaťpäťročný technický záložník nielenže ostal v dubnickom tíme, ale dokonca na Považí aj predĺžil platný kontrakt, ktorý mal do konca tohto roku.

27.08.2005 13:31
debata

 "Hoci sme s dubnickým klubom boli dohodnutí a pre Dovičoviča sme mali pripravení trojročný kontrakt bez opcie, napokon sa Juraj nestane naším hráčom. Stručne povedané, v súvislosti s predstavami hráča jeho angažovanie padlo na finančných podmienkach. Nechcel by som to už ďalej rozvádzať, jednoducho je to realita,“ uviedol pre agentúru SITA športový riaditeľ MFK Ružomberok Karol Vály a doplnil: "V tejto fáze už neuvažujeme o posilnení mužstva, azda v najbližšom možnom zimnom termíne.“

Dvadsaťpäťročný technický záložník J. Dovičovič nielenže ostal v dubnickom tíme, ale dokonca na Považí aj predĺžil platný kontrakt, ktorý mal do konca tohto roku. "Potešilo nás, že Juraj zostal v našom tíme. Každý dobrý futbalista je v Dubnici vítaný. S Jurajom sme sa dohodli na predĺžení zmluvy o dva roky, ktorá má najnovšie v jeho prípade platnosť do 31. decembra 2007. Dovičovič je po operácii slabín, po reprezentačnej prestávke by tak o dva týždne mohol byť mužstvu k dispozícii,“ poznamenal športový riaditeľ ZTS Dubnica Peter Gergely.

Vo svojej doterajšej kariére obliekal J. Dovičovič okrem materskej Nitry a Dubnice aj dresy ruského Lokomotivu Moskva a švédskeho Djurgaardenu, kde vlani pol roka hosťoval. V lete sa o jeho služby interesoval aj izraelský klub Ašdod SC. Na svojom konte má Dovičovič aj dva štarty v A-tíme SR, vlani sa predstavil v dvoch prípravných súbojoch – v apríli v Kyjeve proti Ukrajine (1:1) a v máji v Rijeke proti Chorvátsku (0:1).

debata chyba