Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Napätie v šatni slávneho Bayernu. Hviezda Bavorov mala konflikt s asistentom trénera

Nemecký veľkoklub Bayern Mníchov sa topí v kríze - hernej aj výsledkovej. V nedeľu prehral tretí zápas za sebou, čo sa v klubovej histórii stalo naposledy v roku 2015.

19.02.2024 16:50
Joshua Kimmich Foto:
Joshua Kimmich mal pri odchode z ihriska ostrú výmenu názorov s asistentom trénera.
debata

Existuje reálne možnosť, že po dlhých rokoch bude Bayern bez zisku akejkoľvek trofeje. Poriadne to vrie aj v šatni, čo sa prejavilo aj po prehratom stretnutí s VfL Bcohum (2:3), keď sa takmer pobili hviezda tímu Joshua Kimmich a asistent trénera Zsolt Löw.

Po 22 kolách stráca Bayern na vedúci Leverkusen v najvyššej súťaži priepastných osem bodov. Ak nenastane u zverencov trénera Bayeru Xabiho Alonsa nečakaný útlm, bude klub oslavovať po prvýkrát v histórii majstrovský titul. A Bundesliga spozná po dlhých 11 rokoch iného šampióna než bavorský veľkoklub.

Ladislav Borbély Čítajte viac Futbalová bigamia, reaguje Borbély na správy, že Calzona povedie aj Neapol. Reprezentácia vraj bude len doplnková aktivita

Strata na čelo tabuľky sa zvýraznila po nedeľnej prehre v Bochume, ktorý bol pred súbojom až na 15. mieste. Zápas nedohral obranca Bayernu Dayot Upamecano, ktorý bol po druhej žltej karte vylúčený a červenú kartu videl už v druhom zápase za sebou.

Aby problémov nebolo málo, tak po zápase sa pri odchode do kabín pohádali Josuha Kimmich a Zsolt Löw. Asistent trénera smerom k stredopoliarovi divoko gestikuloval a kričal. Už to vyzeralo tak, že dôjde k fyzickému kontaktu, ale ďalší asistent a kapitán Manuel Neuer oboch kohútov od seba odtrhli.

K situácii sa po zápase vyjadril aj tréner Bayernu Thomas Tuchel. „Čo na to hovorím? Vôbec nič. Išlo o celkom normálny incident. Všetko zostane v šatni, toto nie je pre verejnosť,“ uviedol.

V ďalšej otázke sa ho novinári opýtali, či sa mu niečo podobné už v mužstve stalo. „Áno, možno je to takto každý týždeň,“ odpovedal tréner podráždene podľa Bildu.

V súčasnosti nič nenasvedčuje tomu, že by Bayern mohol vo zvyšku sezóny získať dvanásty majstrovský titul za sebou. Ale Tuchel ešte zbrane neskladá.

834153127 Čítajte viac Prestup roka spečatený. Hviezdny Mbappé už podpísal zmluvu s Realom Madrid

„Hotovo bude až vo chvíli, keď nebudeme môcť Levekusen predstihnúť. Áno, titul sa teraz nejaví realisticky, ale v podobnej situácii sme boli aj na konci minulej sezóny a nakoniec sme boli prvý,“ skonštatoval tréner s tým že verí, že mužstvo sa vráti na víťaznú vlnu.

V nemeckých médiách bolo otázkou dňa aj možné odvolanie kouča Bayernu, ale vedenie klubu možnú výmenu odmieta. No s každou ďalšou prehrou sa stáva pravdepodobnejšia. Medzi kandidátmi sa spomínajú najmä Portugalčan José Mourinho a Francúz Zinedine Zidane.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček najlepšie zarábajúcich...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Joshua Kimmich #FC Bayern