Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dusno v kabíne trápiaceho sa Neapola. Tréner s hráčom si skočili do vlasov pred celou šatňou a šéfom klubu

Nórsky futbalový obranca Leo Östigard pôsobiaci v talianskom klube SSC Neapol sa pohádal s vlastným trénerom Walterom Mazzarrim.

18.02.2024 18:59
847960845 Foto:
Sklamanie Neapola po remíze s Janovom.
debata

Slovná potýčka sa strhla v šatni Neapola počas polčasovej prestávky sobotňajšieho zápasu 25. kola talianskej Serie A 2023/2024, v ktorom obhajca titulu iba remizoval s FC Janov 1:1 a stratil ďalšie body potrebné v boji o priečky znamenajúce účasť v európskych pohárových súťažiach.

Taliansky portál Football News s odvolaním sa na periodikum Il Corriere dello Sport uvádza, že svedkami slovnej výmeny boli aj samotní hráči Neapola a tiež majiteľ klubu a prezident Aurelio De Laurentiis.

Östigarda údajne nahnevalo to, že ho skúsený kormidelník stiahol z ihriska počas prestávky. Pre 24-ročného stopéra bol sobotňajší zápas proti Janovu špecifický, pretože v predminulej sezóne si obliekal práve dnes klubu z Ligúrie.

Okrem Neapola a Janova Östigard pôsobil aj v nórskych kluboch Viking Stavanger a Molde FK. Hral tiež za anglické tímy FC Brighton, Coventry City a Stoke City.

SR Bratislava šport futbal ME2024 J Slovensko Island BAX Čítajte viac Slováci sa o Calzonu zrejme budú musieť deliť. Tréner reprezentácie mal prikývnuť na ponuku veľkoklubu

Krátku anabázu absolvoval aj v nemeckom klube St. Pauli. Súčasťou Neapola je od leta 2022.

„Partenopei“ neprežívajú ideálnu sezónu a ani aktuálna forma nie je uspokojivá.

Vyhrali iba dva zápasy z ostatných ôsmich v lige. V tabuľke sa nachádzajú až na 9. mieste, výsledkom čoho je narastajúci tlak na kormidelníka Mazzarriho.

Neapol čaká už v stredu úvodný osemfinálový duel Ligy majstrov, v ktorom tím spod Vezuva privíta na Štadióne Diega Armanda Maradonu španielsky tím FC Barcelona.

Krásne partnerky futbalistov Realu a Neapola Fotogaléria - 34 fotiek Všetky fotky
Futbalistov Realu Madrid a SSC Neapol budú vo...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #hádka #SSC Neapol #Walter Mazzarri #Östigard