Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronalda opäť provokovali, tentokrát sa neovládol. Po obscénnom geste k fanúšikom mu hrozí trest

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo vyvolal v Saudskej Arábii pohoršené reakcie, keď na pokriky z tribún zareagoval obscénnym gestom.

26.02.2024 14:26
Cristiano Ronaldo, Al-Nassr Foto:
Cristiano Ronaldo opäť skóroval.
debata

Video na sociálnych sieťach ukazuje, ako päťnásobný držiteľ Zlatej lopty na skandovanie „Messi, Messi“ z hľadiska odpovedal priložením ruky k uchu a následne urobil rukou gesto pri rozkroku.

Incident sa udial v nedeľnom zápase 21. kola saudskej Pro League, v ktorom jeho Al Nassr zvíťazil na pôde Al Shababu 3:2. Ronaldo v 21. minúte otvoril skóre z pokutového kopu.

Bol to jeho štvrtý gól vo štvrtom súťažnom zápase v tomto roku, vďaka čomu natiahol šnúru súťažných stretnutí s minimálne jedným presným zásahom už na číslo deväť. Televízny prenos situáciu nezachytil, prítomní fanúšikovia však áno.

Gesto vzbudilo v Saudskej Arábii veľký rozruch, podľa denníka Asharq al-Awsat sa incidentom bude zaoberať tamojšia národná futbalová asociácia (SAFF).

Tá sa zatiaľ k prípadu nevyjadrila. Podľa tamojších médií je možné, že Ronaldo dostane trest. "Disciplinárna komisia čelí veľkému testu.

Uvidíme, ako rozhodne. Všetko má svoje limity a je úplne jedno, aký ste slávny. Tak to funguje vo veľkých ligách," citovala ESPN prominentného saudského športového novinára a televízneho analytika Waleeda Al Farraja.

Tridsaťdeväťročný útočník je s 22 gólmi líder tabuľky strelcov saudskej Pro League. Jeho Al Nassr patrí v druhé miesto, za Al Hilalom zaostáva o štyri body. V porovnaní s vedúcim tímom však odohral o zápas viac. Informáciu priniesla agentúra DPA.

Reakcie Cristiana Ronalda v bratislavskom dueli Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo privádza svoj tím na trávnik...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #trest #Al Nassr #obscénne gesto