Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najskôr žiadali nového brankára, teraz sa prežehnávajú a chcú späť Dúbravku. Môže za to Karius, jeho lapsus potrestal ex-Žilinčan

Celý týždeň sa necítil dobre, a tak musel tréner Newcastlu pristúpiť k radikálnemu riešeniu.

25.02.2024 10:57
Loris Karius Foto: ,
Loris Karius.
debata

Tréner Eddie Howe dal šancu Lorisovi Kariusovi. Nemecký brankár nastúpil na svoj prvý duel v Premier League od mája 2018, keď si ešte obliekal dres Liverpoolu.

Za Newcastle pritom chytal len raz, pred rokom vo finále Ligového pohára. Pri včerajšom debute v drese „strák“ v Premier League sa nevyznamenal.

Pri prehre 1:4 na pôde Arsenalu pustil za chrbát ľahkú hlavičku bývalého hráča Žiliny Jakuba Kiwiora.

Nemecký gólman, ktorý sa preslávil lapsusmi v drese Liverpoolu vo finále Ligy majstrov proti Realu Madrid a jeden predviedol taktiež na Tehelnom poli ako brankár Besiktasu v súboji so Slovanom, si od fanúšikov vyslúžil kritické slová.

Viacerí z nich žiadali o okamžitý návrat Dúbravku medzi tri žrde. Pri tom ešte pred koncom roka, kedy sa zranila jednotka Nick Pope, tlačili na vedenie, aby priviedla nového gólmana a slovenského reprezentanta nechali sedieť na lavičke.

„Až dnes som si uvedomil, aký dobrý Dúbravka je,“ napísal jeden z priaznivcov The Magpies.

„Prežehnával som sa, keď som zistil, že bude chytať Karius. Nepomohlo to,“ pridal sa ďalší. „Bez Dúbravku môžeme na kvalitné výsledky a body zabudnúť,“ doplnil posledný.

Podľa najnovších informácii by sa mal Dúbravka už budúci týždeň zapojiť do tréningového procesu a zrejme aj do bránky Newcastlu.

Poľská rozhodkyňa Karolina Bojar Stefaňská Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Rozhodkyňa, právnička, influencerka, modelka,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Newcastle United #Martin Dúbravka #Loris Karius