Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Génius či hlupák? Messiho akcia rozdelila fanúšikov, hviezda bola pri oboch góloch Miami

Futbalisti Interu Miami odštartovali novú sezónu zámorskej MLS víťazstvom. Doma zdolali Real Salt Lake 2:0 a na oboch góloch domácich sa podieľal hviezdny Lionel Messi.

22.02.2024 07:35
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi pútal v otváracom zápase sezóny americkej MLS pozornosť.
debata

Asistenciu si pripísal pri prvom z kopačky Roberta Taylora a pri druhom sa lopta cez neho a Luisa Suareza dostala až k zakončujúcemu Diegovi Gomezovi.

„Hral uvoľnene a ukázal veľkú rýchlosť,“ povedal tréner Gerardo Martino o Messim, ktorý mal na konci minulej sezóny zdravotné problémy a tie ho vyradili aj z časti prípravy na nový ročník profiligy.

Okrem neho a Suareza figurovali v základnej zostave aj ďalší dvaja niekdajší hráči Barcelony – Sergio Busquets a Jordi Alba.

Francesco Calzona a Xavi Hernandez Čítajte viac Česi sa navážali do Slovákov a Calzonu: Viesť reprezentáciu a Neapol je nezmysel, zväz nemal plán B

Argentínčan sa však postaral aj o kontroverzný moment, po ktorom ho jedna časť fanúšikov označovala za génia a druhá za hlupáka. O čo išlo?

Súperov hráča sa v blízkosti pokutového územia zvíjal na trávniku od bolesti, keď si to Messi pri rýchlej akcii namieril priamo na neho. Šikovne prehodil loptu cez ležiaceho hráča, no jeho strela bola zblokovaná.

Tento jeho výpad vyvolal na sociálnych sieťach vlnu komentárov, ktoré sa v zhodnotení situácie nezhodovali.

Tridsaťšesťročný Messi okrem podielu na dvoch góloch trafil priamo z rohu brvno a jeden jeho priamy kop odvrátila defenzíva hostí až z bránkovej čiary, informovala agentúra DPA.

Krásna talianska moderátorka Diletta Leottaová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Je považovaná za najkrajšiu moderátorku na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Inter Miami