Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Návrh na obvinenie, bitka v dome priateľky Dary Rolins. Na Nedvěda sa to sype

Turínska prokuratúra navrhla obviniť bývalého prezidenta talianskeho futbalového klubu Juventus Turín Andrea Agnelliho a desať členov jeho predstavenstva po vyšetrovaní v súvislosti s falšovaním účtovníctva.

02.12.2022 12:39
Pavel Nedvěd Foto: ,
Pavel Nedvěd.
debata (10)

Očakáva sa, že dátum predbežného vypočutia, v ktorom sa rozhodne o prípadnej obžalobe a pojednávaní, oznámia v priebehu budúceho týždňa.

Medzi podozrivými sú aj bývalý viceprezident klubu a český reprezentant Pavel Nedvěd, generálny riaditeľ Juventusu Maurizio Arrivabene či bývalý športový riaditeľ klubu Fabio Paratici.

„Juventus je naďalej presvedčený, že vždy konal správne a má v úmysle brániť svoje firemné, ekonomické a športové záujmy na všetkých fórach,“ citovala vyhlásenie talianskeho veľkoklubu agentúra AP.

715880324 Čítajte viac Zemetrasenie vo veľkoklube, Nedvěd bez práce. Čo sa deje v Juventuse?

V pondelok náhle rezignovali na svoje funkcie všetci členovia klubového predstavenstva na čele s prezidentom Agnellim, ktorý viedol Juventus vyše 12 rokov.

Prokuratúra od minulého roka vyšetruje, či Juventus inkasoval nelegálne provízie z prestupov a hosťovaní hráčov.

Prípad sa tiež zaoberá tým, či boli investori oklamaní vystavením faktúr za neexistujúce transakcie, čo sa môže považovať za falšovanie účtovníctva. Ide o hráčske zmluvy, prestupy a rokovania s agentmi z rokov 2018 až 2020.

Dara Rolins Čítajte aj Nedvědova láska Dara Rolins prehovorila: Prvé slová o konci v Juventuse

Na začiatku pandémie Juventus uviedol, že 23 hráčov súhlasilo so znížením platu na štyri mesiace, aby pomohli klubu prekonať krízu. Prokurátori však tvrdia, že hráči sa vzdali iba jedného mesačného platu. Mali objaviť aj tajné platby bývalému hráčovi Cristianovi Ronaldovi, ktoré klub nenahlásil.

Juventus je kótovaný na milánskej burze, čo pripúšťa regulačnú kontrolu zo strany dozorného orgánu CONSOB. Talianske médiá tvrdia, že finančného riaditeľa Juventusu Stefana Cerrata zachytili telefónne odposluchy ako hovorí, že ak CONSOB spochybní jeho kroky, tak regulátora „oslní peknými rečami“.

Pavel Nedvěd Čítajte aj Grande Paolo začínal ako Piccolo Milan. Dotiahol to k Zlatej lopte

Bitka v dome slovenskej priateľky

Deň po návrhu obvinenia priniesli viaceré médiá správu o incidente v dome Nedvědovej priateľky Dary Rolins v obci Tuchoměrice neďaleko Prahy. Práve futbalová legenda sa podľa informácií denníka Blesk mala v utorok večer dostať do potýčky s iným mužom.

Policajná hovorkyňa Michaela Richterová pre spomínaný zdroj uviedla:

"Môžeme potvrdiť vzájomné napadnutie dvoch mužov v utorok pred 22. hodinou. Čo sa presne stalo, bude polícia preverovať.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Konflikt sa mal odohrať medzi Nedvědom a o 20 rokov mladším mužom. Podľa medializovaných správ by za bitkou mohla byť neželaná návšteva muža, ktorý sa mal dostať na pozemok slovenskej speváčky.

Záchranná služba informovala, že prišla ošetriť muža s rokom narodenia 1992 s povrchovým poranením hlavy a pomliaždeným ramenom. Po ošetrení ho previezli do nemocnice.

Najdrahší futbalisti + pozícia Slováka v rebríčku Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
20. Mohamed Salah (FC Liverpool): 80 miliónov eur.
10 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Pavel Nedvěd