Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Juventus udrel po hodine, Ronaldo má ďalší obdivuhodný rekord

Futbalisti Juventusu Turín vyhrali v utorkovom dueli 25. kola talianskej Serie A doma nad Speziou 3:0. Z tretej priečky tabuľky strácajú na lídra Inter Miláno sedem bodov.

02.03.2021 23:10 , aktualizované: 23:38
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo v zápase proti Spezii.
debata

Juventus sa dlho trápil v ofenzíve, napokon však v záverečnej polhodine trikrát skóroval a pripísal si očakávaný triumf.

Najskôr sa presadil v 62. minúte Alvaro Morata, ktorého zásah musel potvrdiť VAR. Ďalšie góly pridali Federico Chiesa a v závere po brejku aj Cristiano Ronaldo. Spezia v nadstavení nepremenila penaltu.

Ako informujú viaceré zahraničné médiá, Ronaldo prekonal ďalší rekord. Je prvým hráčom európskych toplíg, ktorý dokázal streliť v dvanástej sezóne za sebou minimálne 20 gólov.

Zápas medzi Laziom Rím a FC Turín sa neuskutočnil. Turínčania na zápas nemohli vycestovať, po ôsmich pozitívnych prípadoch britskej mutácie koronavírusu v tíme im regionálne úrady nariadili karanténu.

Vedenie ligy napriek tomu odmietlo zápas odložiť a hosťom tak hrozí kontumácia, informovala agentúra AFP. Lazio na zápas nastúpilo, po 45-minútovom čakaní na súpera arbitri oficiálne rozhodli o jeho neodohratí.

V tejto sezóne už v identickom prípade prehral Neapol s Juventusom kontumačne 0:3, keď pre koronavírus v kabíne v októbri necestoval v 3. kole do Turína.

Najlepší futbaloví tréneri v dejinách Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Luiz Felipe Scolari (Braz.) 151 bodov.

Serie A – 25. kolo:

Juventus Turín – Spezia Calcio 3:0 (0:0)
Góly: 62. Morata, 71. Chiesa, 89. Ronaldo


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Spezia