Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koniec idylky? Dúbravkovi prišiel konkurent, ďalší za 30 miliónov je na ceste

Svet i jeho najpopulárnejšia hra sa pomaly zviechajú z tvrdého úderu, ktorý im zasadila pandémia koronavírusu. Futbal je - síce za tvrdých hygienických noriem - späť. A jeho prestupové vody sa začínajú zdvíhať. Mútia ju aj Slováci.

15.07.2020 06:03
Dúbravka Foto: ,
Martin Dúbravka v drese Newcastlu.
debata

Nevedno, kam povedú kroky Martina Škrtela z instanbulského Basaksehiru. Prestupové špekulácie sa týkaju aj krídelníkov Miroslava Stocha (PAOK Solún) či Róberta Maka, ktorý je momentálne bez klubu.

Obrovský záujem vzbudzuje aj Milan Škriniar. Nedávno vyšli na povrch informácie, že v Interi už nemá nálepku nepredajného hráča.

Trénerovi Antoniovi Contemu vraj príliš nepasuje do systému s tromi obrancami a je ochotný 25-ročného slovenského reprezentanta predať niektorému z hviezdnych záujemcov – na Škriniara sa pýtali oba manchetserské kluby City aj United, FC Barcelona, Real Madrid či PSG – za 60 miliónov eur.

Najlepší slovenskí legionári Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Meno: Marek Bakoš. Kluby v zahraničí: Viktoria...

Nedotknuteľný podľa talianskych médií nie je ani Martin Dúbravka. Brankár Newcastlu opäť raz skvelými výkonmi potiahol „straky“ do pokojných vôd stredu tabuľky Premier League.

Týmto časom by na St James' Parku malo čoskoro odzvoniť. Kontrolu nad Newcastlom by mohli pred začiatkom nasledujúceho ročníka prevziať rozprávkovo bohatí Saudi.

Ešte predtým sa Newcastle posilnil na brankárskom poste. K Dúbravkovým náhradníkom Karlovi Darlowovi a Freddiemu Woodmanovi pribudol niekdajší odchovanec Mark Gillespie. Dvadsaťosemročný gólman prišiel z Carlisle United.

„Neviem, prečo sa Mark takto rozhodol. Videl som na jeho tvári nadšenie, nečakal, že sa do Newcastlu ešte niekedy vráti. Mám však veľké pochybnosti o jeho vyťažení,“ zamýšľal sa tréner Carlisle Eric Kinder na klubovej stránke.

Zdá sa, že nebude jedinou brankárskou posilou, ktorá do aktuálne 13. tímu Premier League zavíta. Taliansky portál Calcio Mercato informoval o tom, že sa Newcastle informoval o dostupnosti Paua Lópeza.

Dvadsaťpäťročný Španiel môže opustiť AS Rím len v prípade, že prípadní záujemcovia – okrem Newcastlu k nim patrí napríklad aj West Ham United – zaplatia 30 miliónov eur.

Skončí sa Dúbravkova idylka a začne sa tvrdý boj o post jednotky?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Newcastle United #Martin Dúbravka #Pau Lopéz