Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík: Chceme aspoň druhé miesto a účasť v Lige majstrov

Futbalisti talianskeho SSC Neapol aj so slovenským kapitánom Marekom Hamšíkom si čiastočne napravili chuť po minulotýždňovej domácej prehre 1:3 s Realom Madrid a vyradení z Ligy majstrov.

13.03.2017 15:26
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata

Domáci Neapolčania v nedeľu v rámci najvyššej súťaže Serie A doma zvíťazili 3:0 nad hráčmi Crotone a v tabuľke zaostávajú o dva body za druhým v poradí – AS Rím. Na Juventus Turín, lídra súťaže, má Neapol desaťbodové manko.

„Po utorkovom sklamaní nebolo jednoduché skoncentrovať sa na duel. Ukázali sme však charakter a napokon sme získali tri body. Boli sme lepším tímom a zaslúžene sme vyhrali,“ uviedol pre svoj web 29-ročný špílmacher Hamšík, ktorý odohral celé stretnutie. O presné zásahy sa tentoraz postarali dvojgólový Lorenzo Insigne a Dries Mertens.

„Budeme bojovať aj ďalej. Chceme sa dostať minimálne na druhé miesto, aby sme si zabezpečili účasť v Lige majstrov,“ skonštatoval banskobystric­ký rodák.

Neapol čakajú v úvode apríla dva domáce súboje proti Juventusu, najskôr v Serie A a následne odveta semifinále Talianskeho pohára (prvý zápas 3:1 pre Juventus).

„Určite to bude zaujímavé, no my myslíme na nasledujúci duel v Empoli, chceme opäť vyhrať,“ uzavrel Marek Hamšík, ktorý nechýba v nominácii trénera SR Jána Kozáka na blížiaci sa zápas na Malte (26. 3. o 20.45 h) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol