Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real Madrid bude hrať v Eibare bez Cristiana Ronalda a Bala

Futbalový Real Madrid padol do problémov a tie nesúvisia len so stratou prvého miesta v tabuľke La Ligy. Dve opory Madridčanov Cristiano Ronaldo a Gareth Bale nevycestujú na sobotňajší ligový zápas do Eibaru.

03.03.2017 22:56
Cristiano Ronaldo, Gareth Bale Foto: ,
Striedanie superhviezd Realu. Cristiana Ronalda (vľavo) nahradil Gareth Bale.
debata

Portugalský kanonier Ronaldo netrénoval v piatok, lebo sa necítil stopercentne fit. Tréner Zinedina Zidane presný dôvod jeho absencie zatajil. Waleský ťahúň Bale si zasa odpyká prvú časť trestu za červenú kartu, ktorú utŕžil za udretie protihráča počas stredajšej domácej remíze s Las Palmas 3:3. Práve tento výsledok spôsobil, že obhajca titulu FC Barcelona sa po dlhom čase vrátil na líderskú pozíciu v tabuľke, hoci Real ešte disponuje zápasom k dobru.

Realu bude v Eibare chýbať aj tretí útočný hráč Álvaro Morata, ktorý je tiež v treste. Trio Cristiano Ronaldo, Bale a Morata nastrieľalo v tejto sezóne vo všetkých súťažiach dovedna 46 gólov. Eibar je maličký baskický klub, ktorý sa však v tomto súťažnom ročníku prekonáva. V 25 zápasoch získali jeho hráči 39 bodov a v tabuľke im patrí siedme miesto. Doma má Eibar na konte osem víťazstiev a len tri prehry.

„Dobre vieme o problémoch, ktorým čelíme. Také čosi sa stáva, že vám odíde forma. Eibare to nebude ľahké. Musíme však preklenúť zložité obdobie a veriť v zlepšenie: Najmä treba tvrdo pracovať a byť dostatočne trpezlivý,“ povedal Zinedine Zidane.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid