Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Podľa Ramosa má Piqué svoj svet. V ňom mu vraj všetci ubližujú

Obrat Realu Madrid na ihrisku Villarrealu z 0:2 na 3:2 a najmä dôvod na zapískanie pokutového kopu proti domácim sa nepáčil obrancovi konkurenčného FC Barcelona Gerardovi Piquému.

27.02.2017 19:16
Gerard Piqué Foto:
Gerard Piqué.
debata

Čerstvý tridsiatnik zo stredu obrany Kataláncov dal vo svojej reakcii prostredníctvom twitteru najavo, že rozhodcovia opäť raz čosi ‚pripískli‘ v prospech Realu Madrid, ktorý po údajne kontroverznej ruke Bruna Soriana v 74. min vyrovnal z pokutového kopu na 2:2.

Jedenástku premenil Cristiano Ronaldo a v 83. min Álvaro Morata pridal tretí gól, čím dovŕšil obrat hostí na 3:2. Kráľovský klub si tak pred obhajcom titulu uchoval na čele La Ligy 1-bodový náskok plus jeden chýbajúci zápas v tabuľke k dobru.

„Bol by som prekvapený, keby sa takto posťažoval Messi, ale u Piquého to nie je nič nové. On má neustále pocit, že všetci mu ubližujú. Vo svojom svete vidí všetko, čo sa neudeje v prospech Barcelony ako sprisahanie,“ reagoval obranca Realu Madrid Sergio Ramos pre španielske médiá.

Zároveň pridal vety o tom, aké ťažké to majú rozhodcovia vo futbale všeobecne. „Stane sa, že niekomu ‚pripísknu‘ a inému zasa uberú, ale to sa stáva. Musíme byť pripravení na všetko a nie im to ešte sťažovať,“ cituje Ramosa portál denníka AS.

Soriano k svojmu „hraniu“ rukou uviedol: „Mohli ste to vidieť v televízii. Lopta sa odrazila do môjho ramena a ja som nemohol nič robiť. Z môjho pohľadu sa žiadna penalta nemala pískať.“

Údajné nadržiavanie arbitrov hráčom Realu Madrid je v Španielsku témou už pár mesiacov. Katalánsky Sport nedávno napísal, že ak by rozhodcovia posúdili niektoré situácie inak, po 20 kolách La Ligy by mala Barcelona 9-bodový náskok pred Realom.

Na druhej strane Španielska rozhodcovská komisia v januári verejne pranierovala Piquého po tom, čo sa vyjadril, že arbitri odopreli FC Barcelona dve jasné jedenástky práve proti Villarrealu a sťažoval sa aj po prehre 1:2 proti Athletic Bilbao. Informoval tom aj web bleacherreport.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gerard Piqué #Sergio Ramos