Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neapolu vyšla generálka na Real. Hamšík: Budeme hrať svoju hru

Taliansky futbalový klub SSC Neapol triumfoval v piatkovom súboji 24. kola tamojšej najvyššej súťaže nad FC Janov 2:0 a v skvelej nálade pocestuje na stredajší duel osemfinále Ligy majstrov do Madridu proti Realu.

11.02.2017 08:28
SSC Neapol, radosť Foto: ,
Radosť futbalistov SSC Neapol.
debata

„Partenopei“ v ostatných 13 súťažných vystúpeniach zvíťazili až 11-krát. Výhru nad Janovčanmi presnými zásahmi zariadili Poliak Piotr Zieliňski a Emanuele Giaccherini, obaja sa presadili až po zmene strán. Zaujímavé je, že o prvého menovaného sa zaujíma práve madridský veľkoklub.

„Aj v prvom polčase sme mali prevahu, no proti dobre brániacemu Janovu sa nám veľmi nedarilo. Po zmene sa to zmenilo. Dali sme dva góly a zaslúžene sme získali tri body,“ vyhlásil slovenský kapitán SSC Marek Hamšík, ktorého tréner Maurizio Sarri v 75. min stiahol z trávnika.

Dvadsaťdeväťročný Banskobystričan už naplno myslí na prestížny duel európskeho pohára číslo jeden na madridskom Štadióne Santiaga Bernabéua. „Nastúpime proti jednému z najlepších tímov na svete. Čísla v počte víťazných trofejí hovoria jasnou rečou. Veľmi sa tešíme na duel Ligy majstrov. Budeme hrať svoju hru a chceme potešiť našich skvelých fanúšikov,“ doplnil Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol