Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Čo sa deje? Real Madrid prehral druhýkrát za sebou, Celte Vigo podľahol 1:2

Futbalisti Realu Madrid utrpeli po sérii 40 súťažných zápasov bez prehry už druhú prehru za sebou. Po nedeľňajšom ligovom zaváhaní 1:2 na ihrisku FC Sevilla rovnakým výsledkom prehrali aj v pohári, navyše na domácom ihrisku.

18.01.2017 23:28 , aktualizované: 19.01.2017 08:58
Toni Kroos Foto: ,
Toni Kroos po prehre so Celtou Vigo.
debata (2)

V úvodnom štvrťfinále zaskočila Biely balet okolo Cristiana Ronalda Celta Vigo, a tak Real bude o týždeň na ihrisku ôsmeho tímu španielskej ligy odvracať vyradenie.

Všetky góly padli v šesťminútovej pasáži v druhom polčase. Hostia sa ujali vedenia v 64. minúte Aspasovým gólom, vzápätí Marcelo vyrovnal, ale o chvíľu na to rozhodol Jonny. Real nedokázal zvíťaziť už v treťom súťažnom zápase za sebou; v minulom týždni v pohári uhral rovnako v Seville len remízu 3:3, ktorá mu ale na postup stačila.

„Odohrali sme zvláštny zápas. Neviem, čo sa stalo, chýbalo nám sústredenie. Je to zlá chvíľa, nebudeme to skrývať. Prehrať dva zápasy za sebou znamená, že sa niečo deje. Musíme si čo najskôr zanalyzovať situáciu a túto nepríjemnú sériu ukončiť,“ vyhlásil podľa portálu soccerway.com madridský kouč Zinedine Zidane.

„Los Blancos“ pôsobili proti sústredeným hosťom pomerne unaveným dojmom. Hra Realu miestami vyzerala dosť rozhárane, chýbalo vyššie nasadenie aj moment prekvapenia. „Hrali sme proti veľmi dobrému súperovi, ktorý nám poriadne komplikoval život. Nevedeli sme, ako dostať zápas pod kontrolu. V odvete nás čaká ďalších 90 minút, vieme, čo potrebujeme na to, aby sme postúpili. Musíme hrať inak, aby sme sa vrátili späť do boja. Proti Celte Vigo nám od začiatku chýbalo lepšie nasadenie. Fyzicky sme na tom dobre, ale zrejme na nás po psychickej stránke doľahla prehra v Seville. Ešte dobre, že už v sobotu hráme ďalší zápas,“ doplnil Zidane.

„Boli sme v dobrej forme. V Seville sme hrali dobre a nakoniec sme prehrali. Tento duel nám dosť ublížil. Priznávam, nehrali sme dobre,“ skonštatoval Brazílčan Casemiro. Tím Celta Vigo má momentálne veľmi dobrú formu. Triumfoval v šiestom dueli po sebe. „Boli sme lepším tímom. Dobre sme protivníka napádali, narúšali jeho kombináciu a nakoniec dvakrát skórovali,“ povedal strelec prvého gólu hostí v 64. min Iago Aspas. Na zásah niekdajšieho hráča FC Liverpool odpovedal v 69. min krásnym volejom Marcelo, no okamžite po rozohrávke spáchal hrubú chybu Lucas Vázquez a obranca Viga Jonny rozhodol. „Proti Realu nemôžete vypustiť ani sekundu, bez ohľadu na to, ako sa zápas nakoniec skončí. Tento dvojzápas ešte nie je zďaleka rozhodnutý,“ vecne zhodnotil kouč Celty Eduardo Berizzo.

Alcorcón – Alavés 0:2
Real Madrid – Celta Vigo 1:2

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #celta vigo