Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pod ležiacim brankárom Lyonu vybuchla pyrotechnika. Zápas ukončili

Sobotňajší zápas 16. kola najvyššej francúzskej futbalovej súťaže Metz - Lyon nedohrali, predčasne ho ukončili výtržnosti domácich priaznivcov.

04.12.2016 10:25
Lyon - Anthony Lopes Foto:
Brankár Lyonu Anthony Lopes v permanencii.
debata

Brankára hosťujúceho mužstva Anthonyho Lopesa totiž zasiahla pyrotechnika, následne mu prišlo nevoľno, točila sa mu hlava, ťažko držal rovnováhu. Hlavný arbiter v 32. min za stavu 1:0 pre Metz najskôr prerušil duel a po približne 30 minútach prišiel definitívny verdikt, že sa v stretnutí už nebude pokračovať. O osude zápasu sa rozhodne za zeleným stolom, domácemu FC Metz hrozí od disciplinárnej komisie kontumačná prehra.

Domáci „tiežfanúšikovia“ oslavovali delobuchmi po polhodine hry vedúci gól, ktorý strelil Gauthier Hein. Pyrotechnika zasiahla brankára Lyonu Anthonyho Lopesa, ďalší delobuch z hľadiska „priletel“ počas jeho ošetrovania tiež do blízkosti rodáka z francúzskeho Givorsu, ale reprezentujúceho Portugalsko. „Je to extrémne vážna a neprijateľná situácia. Domáci klub musí zabezpečiť bezpečnosť na štadióne i na hracej ploche,“ vyjadril sa nahnevaný prezident Olympique Lyon Jean-Michel Aulas.

debata chyba
Viac na túto tému: #Olympique Lyon #FC Metz #Anthony Lopes