Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hertha posiela Dudu do Mníchova. Verí dlhoročnému lekárovi Bayernu

Dlhodobá absencia slovenského futbalového reprezentanta Ondreja Dudu v zápasovom kolotoči viedla predstaviteľov bundesligovej Herthy Berlín k ďalšiemu kroku v súvislosti s liečbou problémového kolena 21-ročného stredopoliara.

11.11.2016 13:08
Ondrej Duda Foto: ,
Ondrej Duda.
debata

Duda v júli po majstrovstvách Európy vo Francúzsku prestúpil do Herthy z Legie Varšava, no za berlínsky klub pre zdravotné problémy ešte nenastúpil. Sninský rodák sa koncom októbra zapojil do riadneho tréningového procesu so svojimi spoluhráčmi a tréner Herthy Pál Dárdai zamýšľal jeho štart v zápase rezervného tímu. Pred týždňom sa však opäť ozvalo koleno a prekazilo plány maďarského kormidelníka.

Aj preto na budúci týždeň Duda odcestuje do Mníchova k dlhoročnému lekárovi nemeckej reprezentácie a Bayernu Mníchov Hansovi-Wilhelmovi Müllerovi-Wohlfahrtovi. Sedemdesiatšty­riročný Müller-Wohlfahrt opustil Bavorov vlani v apríli. Informuje o tom web periodika Bild s dôvetkom, že operácia nie je v pláne.

„Ondrej odletí do Mníchova v utorok a bude s ním týždeň,“ povedal spomenutému zdroju športový riaditeľ Herthy Michael Preetz a doplnil: „Dúfame, že potom budeme o krok ďalej a Ondrej už bude môcť začať.“

debata chyba
Viac na túto tému: #hertha berlín #Ondrej Duda