Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weissovi to sype. Čo ligový zápas, to gól

Slovenský futbalový krídelník v službách katarského klubu Al-Gharafa Vladimír Weiss mladší skóroval aj vo svojom treťom vystúpení v rámci tamojšej najvyššej dlhodobej súťaže.

18.10.2016 12:47
Vladimír Weiss Foto:
Vladimír Weiss.
debata (3)

Počas víkendového 3. kola Al-Gharafa zvíťazila 2:1 na pôde konkurenčného Al Mu'aidar, Weiss v 70. minúte premenil pokutový kop a otvoril skóre duelu. Dostal aj žltú kartu. Po jednom góle strelil aj v úvodných dvoch kolách, jeden dal z pokutového a jeden z priameho kopu, zakaždým odohral celé stretnutie. „Dnes veľmi dôležité víťazstvo. Výborne, chlapci! Vo štvrtok opäť poďme do toho,“ uviedol Vladimír Weiss mladší prostredníctvom svojho verifikovaného konta na twitteri a vzápätí sa ešte poďakoval maďarskému spoluhráčovi Krisztiánovi Némethovi, ktorý mu prenechal realizáciu pokutového kopu. Al-Gharafa má bilanciu jedno víťazstvo, dve prehry a s tromi bodmi jej patrí 10. priečka v 14-člennom ligovom pelotóne.

Krídelník s dobrou kľučkou pôvodne figuroval v nominácii trénera SR Jána Kozáka na októbrové zápasy proti Slovinsku (0:1 v Ľubľane) a Škótsku (3:0 v Trnave) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska, no slovenský kormidelník sa napokon rozhodol nevyužiť Weissove služby v týchto stretnutiach. Ako je známe, 26-ročný Bratislavčan čelí obvineniu od polície z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Reprezentoval Slovensko na MS 2010 aj ME 2016.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss ml. #Al-Gharafa