Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ranieri napriek remíze spokojný, Pulis mu želá titul

Vedúci tím najvyššej anglickej futbalovej súťaže Leicester City remizoval v utorňajšom stretnutí 28. kola s tímom West Bromwich Albion 2:2.

02.03.2016 09:27
Jamie Vardy Foto: ,
Taliansky tréner Claudio Ranieri z Leicesteru objíma svoje útočné eso Jamieho Vardyho.
debata

„Líškam“ patrí naďalej prvá pozícia v tabuľke Premier League so ziskom 57 bodov. O tri body menej a zápas k dobru má druhý Tottenham Hotspur. Zverenci trénera Claudia Ranieriho mali blízko k trojbodovému zisku. Po prvom polčase viedli 2:1, ale po zmene strán stanovil nerozhodný výsledok záložník WBA Craig Gardner.

„Som veľmi spokojný s naším výkonom. Súper sa ujal vedenia, ale hráči nespanikárili a hrali dobre. Prezentovali sa dokonca v lepšom svetle ako predtým proti Norwichu. Chýbalo iba víťazstvo. Snažili sme sa až do konca, ale lopta niekedy nechce vojsť do bránky,“ cituje BBC Sport pozápasové slová talianskeho trénera Leicestru Ranieriho.

Leicester City sa ocitol historicky prvýkrát na líderskej pozícii v PL počas mesiaca marec. Presne pred rokom v takomto čase bol v najvyššej anglickej súťaži posledný. „Leicester má dobré mužstvo. To je odpoveď na všetky otázky. Pre nás je dôležité získať 40 bodov, ktoré by mali stačiť na záchranu. Zatiaľ som spokojný s tým, ako sa veci vyvíjajú. Bod s Leicestrom je mimoriadne cenný. Dúfam, že súper získa majstrovský titul,“ skonštatoval tréner „The Baggies“ Tony Pulis. West Bromwichu patrí 10 kôl pred koncom 13. pozícia (36 bodov).

debata chyba
Viac na túto tému: #Claudio Ranieri #Leicester City