Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trpký koniec série. Juventus ani raz nevystrelil na bránku

Pätnásťzápasová víťazná šnúra futbalistov Juventusu Turín sa skončila v piatok v Bologni.

20.02.2016 10:30
Juventus Turín Foto: ,
Futbalisti Juventusu po zápase v Bologni.
debata

Úradujúci taliansky majster tam v stretnutí 26. kola Serie A iba remizoval 0:0 a na čele tabuľky má teraz dvojbodový náskok. Znamená to, že ak druhý SSC Neapol v pondelok zdolá AC Miláno, vráti sa na líderskú pozíciu.

Juventus mohol v prípade 16. triumfu prekonať maximum Interu Miláno zo sezóny 2006/2007. „Na ihrisku sme zo seba vydali všetko a hoci sme sa dopustili niekoľkých chýb, bojovali sme až do konca. Sezóna je dlhá, minulotýždňovým triumfom nad Neapolom sme nezískali titul a remízou v Bologni sme oň neprišli,“ vyhlásil obranca „starej dámy“ Leonardo Bonucci. „Teraz sa musíme sústrediť na utorkový duel Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov,“ doplnil 28-ročný zadák.

Turínske mužstvo počas stretnutia prvýkrát od roku 2011 ani raz nevystrelilo do priestoru bránky. Najväčšiu príležitosť na skórovanie mal v 21. min domáci útočník Mattia Destro, šancu mu zmaril veterán v bránke „Juve“ Gianluigi Buffon. „Začali sme dobre, ale Bologna si dnes zaslúžila bod za predvedený výkon. Sme sklamaní, že sme nevyhrali, ale nemôžete víťaziť v každom zápase. Teší ma, že sme opäť neinkasovali,“ skonštatoval tréner Juventusu Massimiliano Allegri pre Sky Sport Italia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #FC Bologna