Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík po prehre s Juve: Sme smutní, ale budeme bojovať ďalej

Slovenský stredopoliar talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Marek Hamšík netajil rozčarovanie zo sobotňajšej prehry 0:1 v Turíne s Juventusom v šlágri 25. kola Serie A.

14.02.2016 13:42
Marek Hamšík Foto: ,
Víťazné gesto Marka Hamšíka.
debata (1)

Hostia už sú druhí o jeden bod za „starou dámou“. „Sme smutní. Boli sme blízko k udržaniu nášho náskoku v tabuľke, ale nevyšlo to. Škoda…“ uviedol Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku a dodal: „Prišli sme do Turína hrať našu hru. Juventusu sme boli vyrovnaným súperom. Prišla však 88. minúta a inkasovaný gól…“ Turínčania dosiahli 15. triumf v rade. O jediný gól sa postaral striedajúci Simone Zaza.

„Partenopei“ teraz síce sú v značne zložitejšej situácii v boji o svoj premiérový titul po 26 rokoch, ale nehodlajú kapitulovať. „Dnes sme prehrali, musíme sa však pozerať dopredu. Čaká nás ešte 13 duelov. Budeme bojovať, dáme do toho všetko, už v najbližšom stretnutí sa chceme vrátiť na víťaznú vlnu,“ skonštatoval Hamšík. Neapol bude 22. februára hostiť AC Miláno, Juventus sa už o tri dni skôr predstaví v Bologni.

Neapolčanov hlboko v noci čakalo na letisku vari 3000 prívržencov, ktorí im prišli vyjadriť podporu. „Toto sme nečakali… Prehrali sme a priaznivci nás takto vítali. Paráda, nádhera. Fanúšikovia Neapola opäť ukázali, že sú fantastickí,“ vyhlásil 28-ročný špílmacher Hamšík, ktorý odohral celý duel.

1 debata chyba