Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gyömbér má zlomený prst na nohe, mimo bude 3 týždne

Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér sa v utorkovom súboji 23. kola Serie A tešil v drese AS Rím z víťazstva na trávniku Sassuola (2:0) a najväčšieho počtu odohraných minút v sezóne, ale zároveň sa aj zranil.

05.02.2016 08:44
Norbert Gyömbér Foto: ,
Norbert Gyömbér.
debata

"Krátko po tom, ako som sa dostal na ihrisko v zápase proti Sassuolu, som sa nevyhol nepríjemnému kontaktu so súperovým hráčom. Zlomil som si prst na nohe, doba liečenia je približne tri týždne,“ informoval Gyömbér na svojom facebookovom profile. Na Gyömbéra sa akoby lepili zranenia. V uplynulej sezóne ešte v drese Catanie nehral futbal 6 mesiacov pre zranenie členka, na sklonku minulého roka mal zasa zlomený palec na ruke.

Defenzívny univerzál sa v Sassuole predstavil od 43. min na ľavej strane obrany a predviedol spoľahlivý výkon. „Z našej strany to bol veľmi dobrý zápas. Vypracovali sme si veľké množstvo šancí, hrali sme dobre organizovanie. V závere sme mali trošku šťastia. Domáci v 88. min nepremenili penaltu v čase, keď sme viedli 1:0,“ vyhlásil Gyömbér k zápasu v Sassuole prostredníctvom oficiálnej stránky svojej zastupiteľskej agentúry csm-agency.sk. Slovák dohral duel s turbanom na hlave, poznačil ho aj súboj približne desať minút pred koncom. „Nie je to nič vážne, na hlave mám štyri stehy,“ objasnil 23-ročný rodák z Revúcej.

Gyömbérovo zranenie prišlo z jeho pohľadu v nevhodnej chvíli. V najbližších týždňoch sa pri neúčasti zdravotne indisponovanej opory Danieleho De Rossiho mohol častejšie predstaviť v zostave Luciana Spallettiho. Navyše, existovala šanca, že by Rimania dopísali Slováka na súpisku pre jarnú vyraďovaciu fázu Ligy majstrov. Súperom „vlkov“ v osemfinále európskeho pohára číslo jeden bude slávny Real Madrid.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Norbert Gyömbér