Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar do Realu? Barcelona sa zabáva, Madrid kuje plány

Kto nahradí Cristiana Ronalda? Bude to Neymar? Možno. Podľa zákulisných informácií z futbalového prostredia sa brazílsky kapitán stretol so zástupcami Realu Madrid pred odovzdávaním ceny pre najlepšieho futbalistu planéty za rok 2015. A čo na to barcelonský veľkoklub? Zatiaľ sa vraj iba zabáva.

29.01.2016 09:22
Neymar, FC Barcelona, radosť Foto: ,
Neymar.
debata (1)

Viceprezident katalánskeho tímu sa neobáva prestupu Neymara na San Bernabeu. „Nevidím jediný dôvod, prečo by mal mať záujem od nás odísť,“ povedal Mestre pre denním Marca po tom, ako si jeho mužstvo v stredu zabezpečilo postup v španielskom pohári proti Athleticu Bilbao.

Neymar už stihol poprieť kontakt s Madridčanmi, ku ktorému malo dôjsť vo švajčiarskom Zürichu. „Potvrdzuje, že je svetová hviezda. Páčia sa nám jeho výkony, sme šťastní, že je súčasťou nášho tímu,“ chváli špílmachra Mestre. „Netuším, či sa na zápas proti Athleticu Bilbao pozeral aj Florentino Pérez, ale je zrejmé, že každému, kto miluje futbal, sa naša hra musí páčiť,“ pošteklil prezidenta Realu Madrid.

Neymar má v Barcelone zmluvu do leta 2018, tréner mužstva Luis Enrique však tento týždeň pripustil, že klub ocení Neymarove výkony štedrejším dlhodobým kontraktom.

Španielsky novinár Eduardo Inda z El Chiringuito de Jugones, ktorý je známy dobrými znalosťami zo zákulisia španielskeho futbalu, napriek tomu tvrdí, že Real sa v lete pokúsi Neymara získať. Údajne ho vykúpi spod zmluvy.

„Real Madrid má pripravených 180 miliónov eur. Nie je to však o peniazoch, ale o presvedčení, že práve Neymar je tým pravým hráčom pre klub,“ povedal Indah. „Neymar chcel pôvodne hrať za Real Madrid, ale potom si to rozmyslel,“ dodal.

Biely balet bude s najväčšou pravdepodobnosťou musieť predať Cristiana Ronalda, ten totiž tiež hrá na obľúbenej Neymarovej pozícii. Dohodnúť dva veľké transfery v jednom prestupovom období nebude ľahké, Indah si však myslí, že Real sa o to minimálne pokúsi.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Real Madrid #fc barcelona