Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík po triumfe nad Interom: Prvé miesto je krásne

Na pondelkovom triumfe talianskeho futbalového klubu SSC Neapol nad Interom Miláno v rámci 14. kola tamojšej najvyššej súťaže, po ktorom sa "Partenopei" prvýkrát od roku 1990 dostali na líderskú pozíciu v Serie A, sa podieľal aj slovenský reprezentant Marek Hamšík.

01.12.2015 10:35
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata

Kapitán SSC hral do 79. min, keď ho vystriedal Španiel David López.

„Bol to nádherný futbalový večer. V zápase nechýbalo nič – krásne akcie, góly, emócie, výborné individuálne výkony či fantastickí priaznivci nášho mužstva,“ vyhlásil prostredníctvom svojej oficiálnej stránky 28-ročný banskobystric­ký rodák.

Hrdinom Neapola bol dvojgólový Argentínčan Gonzalo Higuaín, prehru hostí zmiernil Srb Adem Ljajič. „Mali sme parádny vstup do zápasu. V druhom dejstve sme sa dostali do dvojgólového vedenia. Potom súper znížil a v závere čaroval náš gólman Pepe Reina. Myslím si, že naše víťazstvo nad silným Interom bolo zaslúžené,“ doplnil Hamšík. Tomu pri odchode z trávnika zatlieskal zaplnený štadión San Paolo.

„Prvé miesto je krásne. Dnes môžeme s našimi priaznivcami oslavovať, ale už od zajtra musíme myslieť na víkendový duel, zostať nohami na zemi a sústrediť sa iba na najbližšie stretnutie,“ skonštatoval na záver niekdajší hráč Brescie a Slovana Bratislava.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol