Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mihajlovič po nakladačke od Neapola nemieni odstúpiť

Futbalisti AC Miláno utrpeli v nedeľnom stretnutí 7. kola najvyššej talianskej súťaže najvyššiu domácu prehru v súbojoch s hráčmi SSC Neapol.

05.10.2015 12:08 , aktualizované: 12:40
Siniša Mihajlovič Foto: ,
Siniša Mihajlovič.
debata

Hostia spod Vezuvu „chrlili“ na San Sire lávu a do Kampánie si odniesli triumf 4:0. Najväčšou mierou sa oň zaslúžil dvojgólový Lorenzo Insigne, prvý zásah zápasu strelil Allan a vlastného brankára prekonal Rodrigo Ely.

Slovenský kapitán „partenopei“ Marek Hamšík bol na milánskom trávniku do 74. min, jeho reprezentačný spoluhráč, v nedeľu však súper v strede poľa, Juraj Kucka pobudol na ihrisku o desať minút dlhšie.

Milánčania neuspeli v štyroch zo svojich úvodných siedmich vystúpení v novej sezóne 2015/2016 Serie A, no viera vo svetlejšie zajtrajšky je nezlomná u trénera „rossoneri“ Sinišu Mihajloviča. „Bezpochyby sa nevyhnem telefonátu od klubového prezidenta Silvia Berlusconiho a budem vysvetľovať, čo sa prihodilo v nedeľu. Rozhodnutie je na vedení, ale sám určite neodstúpim. Som presvedčený, že dokážem nájsť riešenie našich problémov. Zvládol som to inde, tak prečo nie tu? Potrebujem čas, aj keď viem, že žiadať oň nemôžem,“ vyhlásil 46-ročný srbský kouč a pre Milan Channel označil príčinu hladkej prehry: „Hovorí sa to ťažko, no podľahli sme lepšiemu tímu. Rozdielom boli ich útočníci, proti ofenzíve takého kalibru si však nesmieme dovoliť individuálne zlyhania, akých sme sa dopustili v nedeľu.“

Neapolský kormidelník Maurizio Sarri po stretnutí vyhlásil, že napriek vysokému víťazstvu bude na hráčov naďalej náročný. „Stále sa potrebujeme zlepšovať. Prvých 25 – 30 minút sme boli príliš hlboko zatiahnutí. Milánčania boli v tomto úseku hry dobrí, neskôr začali zaostávať. Na rozdiel od nás im došiel dych. Oproti štvrtkovému zápase v Európskej lige na pôde Legie Varšava sme urobili sedem zmien v základnej jedenástke. Teším sa, v akej sme fyzickej kondícii,“ vyhlásil pre Mediaset Premium kouč SSC Sarri, ktorý sa zatiaľ vytrvalo odmieta baviť na tému majstrovského titulu v Serie A. „Hovoriť o Scudette by bolo rúhanie sa. Našou jedinou myšlienkou je teraz zápas s Fiorentinou,“ skonštatoval 56-ročný neapolský rodák.

debata chyba
Viac na túto tému: #AC Miláno #SSC Neapol #Siniša Mihajlovič
Načítavajú sa športové výsledky...