Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Nezáleží, ako budeme hrať, ale musíme vyhrať, burcuje Atlético pred derby

V Madride sa schyľuje k nedeľnému boju futbalových rivalov, Atlético od 20.30 h v 7. kole najvyššej španielskej súťaže "privíta" Real. "Biely balet" vstúpi do stretnutia z tretej ligovej priečky, "Los Colchoneros" aktuálne okupujú piaty stupienok o dva body za úhlavným mestským protivníkom.

03.10.2015 12:16
Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Koke, Atlético... Foto: ,
Koke sa snaží zastaviť Cristiana Ronalda.
debata

Kráľovský veľkoklub sa pod trénerským vedením nového kouča Rafaela Beníteza v tejto sezóne Primera División hrdí výbornou prácou defenzívnej i ofenzívnej zložky svojej jedenástky. Výsledkom je brilantné skóre – štrnásť strelených a iba jediný inkasovaný gól.

Pre brankára „pusiniek“ Keylora Navasa je zápas so zverencami Diega Simeoneho pridanou motiváciou. „Je to jeden z najvýznamnejších duelov naprieč celou La Ligou. Každý by si to chcel vyskúšať. Budú mať za chrbtom svojich fanúšikov, ale v konečnom dôsledku rozhodne 22 mužov na ihrisku, čo je najdôležitejšie. Takáto konfrontácia vybičuje priaznivcov na maximum, my však pristupujeme ku všetkým súbojom s rovnakou vážnosťou. Každý oponent si zaslúži rešpekt,“ vie 28-ročný kostarický gólman. Citovala ho oficiálna internetová stránka Realu.

Na nedeľu zbroja tiež v tábore domácich. „Derby nám dodáva obrovský entuziazmus. Nezáleží, ako budeme hrať, musíme zvíťaziť za každú cenu. Už mnohokrát sme dokázali, že sme schopní uspieť,“ vyhlásil podľa portálu football-espana.net 29-ročný uruguajský stredný obranca Atlética Diego Godín a mladý argentínsky útočník Ángel Correa doplnil: „Vyzývame prívržencov, aby zostali pokojní. Sme tím, čo ide za triumfom v každom predstavení a iné to nebude ani v nedeľu.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #atlético madrid
Načítavajú sa športové výsledky...