Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zákazy a obmedzenia. Balotelliho čaká v Miláne klauzula o slušnom správaní

Futbalový búrlivák Mario Balotelli si bude musieť po svojom príchode z Liverpoolu na hosťovanie do AC Miláno dávať veľký pozor na svoje vystupovanie.

26.08.2015 11:53
Mario Balotelli Foto: ,
Mario Balotelli.
debata

Vedenie talianskeho klubu údajne do jeho zmluvy zaradilo klauzulu o slušnom správaní sa, ktorá mu okrem iného zakazuje extravagantné účesy a obliekanie a zaväzuje ho k dodržiavaniu zdravého životného štýlu.

Podľa denníka Gazzetta dello Sport sa výkonný riaditeľ AC Adriano Galliani inšpiroval pravidlami, ktoré musia dodržiavať ľudia slúžiaci v talianskych vzdušných silách. Vedenie klubu bude navyše starostlivo monitorovať aj všetky Balotelliho príspevky na sociálnych sieťach. Zakázané má fajčenie a návštevy nočných klubov, obmedzenie sa týka aj konzumácie alkoholu.

Dvadsaťpäťročný reprezentačný útočník strávil v minulosti v Miláne úspešné obdobie bez veľkých výstrelkov, počas rok a pol dlhého pôsobenia skóroval vicemajster Európy z roku 2012 vo všetkých súťažiach za AC tridsaťkrát. Svoj temperament však predviedol napríklad v televíznom rozhovore, počas ktorého nahnevane vynadal administrátorovi a zahodil mikrofón. Za správanie na ihrisku si dvakrát odpykal trojzápasový trest a pristihli ho, ako vo vlaku fajčí na záchode.

Všetky tieto incidenty ale blednú v porovnaní s tým, čo pred rokmi vyvádzal počas angažmánu v Manchestri City, ktoré vyvrcholilo konfliktom s trénerom Robertom Mancinim. V roku 2011 napríklad podpálil vlastný dom po tom, čo v kúpeľni s kamarátmi odpaľovali ohňostroj.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mario Balotelli #AC Miláno
Načítavajú sa športové výsledky...