Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Staraj sa radšej o manželovu diétu, odkázal Mourinho Benítezovej žene

Súčasný kouč anglického futbalového klubu FC Chelsea José Mourinho, ktorý v minulosti trénoval aj Inter Miláno či Real Madrid, sa cez médiá ostro ohradil voči vyjadreniam manželky čerstvého kouča "bieleho baletu" Rafaela Beníteza.

29.07.2015 14:08
José Mourinho Foto: ,
Tréner Chelsea José Mourinho.
debata (1)

Polovička 55-ročného rodáka z Madridu Montserrat sa pokúsila o vtip, keď na adresu Mourinha poznamenala: „Real je už tretím klubom, kde po Mourinhovi pôsobíme. Upratujeme bordel, ktorý tu narobil.“

The Special One, ako znie prezývka portugalského kormidelníka, však nemal zmysel pre humor a pani Benítezovej odkázal:

„So všetkou úctou, pani je trochu zmätená. Jej manžel išiel do Chelsea po Robertovi Di Matteovi a do Realu Madrid po Carlovi Ancelottim. Jediný klub, kam nastúpil hneď po mne, je Inter Miláno. Tam dokázal za šesť mesiacov zničiť v tom čase najlepší tím na svete,“ cituje isport.cz slová 52-ročného rodáka zo Setúbalu.

Benítezovej manželke dal jednu radu: „Myslím si, že sa potrebuje niečím zamestnať, pretože má asi dosť veľa voľného času. Keby sa viac starala o diétu svojho muža, mala by menej času hovoriť o mne,“ dodal Mourinho narážajúc na viditeľnú nadváhu kouča madridského klubu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Rafael Benítez #Chelsea FC