Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prestup Dudu do Interu je stále otvorený, tvrdia Taliani

Šanca, že slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda napokon prestúpi do talianskeho klubu Inter Miláno, je vraj stále reálna. Referuje o tom portál Calcio Mercato, ktorý píše, že zástupcovia milánskeho klubu stále veria v dohodu s aktuálnym zamestnávateľom 20-ročného sninského rodáka Legiou Varšava.

20.07.2015 10:06
ondrej duda Foto: ,
Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda.
debata

Začiatkom júla bol prestup niekdajšieho hráča MFK Košice takmer hotovou vecou, neskôr však transferové špekulácie utíchli a Slovák začal sezónu s poľským klubom.

Podľa uvedeného zdroja „Nerazzurri“ naďalej ponúkajú za Dudu 4 milióny eur, funkcionári Legie pýtajú ešte o dva milióny viac. Duda uplynulý štvrtok rozhodol o triumfe varšavského mužstva v prvom zápase 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti rumunskému tímu FK Botošani (1:0).

Skutočnosť, že v aktuálnej sezóne už nastúpil v európskych pohároch, by nemala mať na prípadný transfer žiaden vplyv. V tejto sezóne nebude hrať prvýkrát v histórii talianskeho futbalu v pohárovej Európe ani jeden klub z Milána. Reálny je údajne aj scenár, že by Duda odohral predkolá EL vo Varšave a následne zamieril na San Siro.

To, že informácie Talianov nie sú ďaleko od pravdy, potvrdil aj sám hráč. „Je to stále v štádiu v riešenia, uvidíme, či sa to podarí. Nie je to v mojich rukách. Ide o záležitosť klubov a ja to neviem ovplyvniť,“ vyhlásil Duda pre sobotňajšie vydanie denníka Šport.

debata chyba
Viac na túto tému: #legia varšava #Inter Miláno #Ondrej Duda