Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real našiel náhradu za Casillasa. Má byť ním Casilla

Nástupcom španielskeho reprezentačného gólmana Ikera Casillasa v klube Real Madrid by mal byť brankár s podobným priezviskom - Kiko Casilla.

13.07.2015 12:03
Kiko Casilla Foto: ,
Kiko Casilla zasahuje pred Luisom Suárezom.
debata

Dvadsaťosemročný Katalánec je odchovanec Realu Madrid, od roku 2008 je kmeňovým hráčom Espanyolu Barcelona.

Podľa španielskych médií, medzi nimi aj denníka Mundo Deportivo, sa už Casilla dohodol s kráľovským klubom na podmienkach kontraktu na päť rokov. „Biely balet“ by mal za novú posilu zaplatiť 5 miliónov eur a k tomu pribaliť na hosťovanie mladíka Marca Asencia.

Ako informoval portál 90min.com, prezident barcelonského mužstva Joan Collet odmietol prvú ponuku Realu vo výške 4 milióny eur. Výkupná klauzula brankára síce predstavuje 20 miliónov eur, Real však vlastní polovicu práv na hráča. „Štyri milióny je nízka ponuka. Sme otvorení rokovaniam, ale ak sa návrh predstaviteľov Realu nezmení, nesadnem si s nimi za rokovací stôl,“ povedal Collet.

Twitterovské konto webu WhoScored.com zase prišlo v súvislosti s Casillom s jednou zaujímavosťou. Žiadny iný brankár v španielskej Primera División nemal v posledných dvoch sezónach viac zákrokov ako práve Casilla (209). Odborníci však upozorňujú, že príchod Casillu by ešte neznamenal jeho pevnú pozíciu medzi troma žrďami Realu. Nový tréner Rafael Benítez disponuje aj iným kvalitným brankárom – Keylorom Navasom z Kostariky, ktorý bol vyhlásený za jedného z najlepších na MS 2014 v

Ako je známe, dlhoročný gólman Casillas opúšťa madridský klub po 25 rokoch od chvíle, keď tam ako 9-ročný žiačik prvýkrát zaklopal na dvere futbalovej akadémie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Iker Casillas #Kiko Casilla