Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Duda stále čaká. Legia sa s Interom nedohodla

Osud prestupu Ondreja Dudu z Legie Varšava do Interu Miláno zostáva stále nejasný. "Nemáme zatiaľ nové informácie," potvrdila Ľubica Škovraneková, ktorá mladého slovenského futbalistu mediálne zastupuje.

07.07.2015 18:42
ondrej duda Foto: ,
Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda.
debata (2)

„Kluby sa ešte nedohodli, ale stále rokujú a hľadajú spoločnú reč v niektorých otázkach. Nie je pravda, že problém vznikol v súvislosti s prestupovou čiastkou. Peniaze neboli problém. A ani dĺžka kontraktu. Na týchto veciach sú už kluby dohodnuté, aj preto sa objavila informácia, ktorá potvrdzovala jeho prestup.“

Poprela medializované správy, že prestup definitívne padol. Podľa nej záujem o Dudu zo strany talianskeho veľkoklubu trvá. Stále však platí, že dvadsaťročný rodák zo Sniny čaká vo Varšave a podľa pôvodného plánu neodcestoval do Milána, kde sa mal podrobiť zdravotnej prehliadke. „Do Milána pôjde až keď sa kluby definitívne dohodnú,“ dodala Škovraneková.

Napriek tomu sa podľa všetkého kluby nezhodli predovšetkým na konečnej sume, najmä v prípade ďalších bonusov. Kluby sa rozhodli, že presnú prestupovú čiastku neuverejnia, mala by sa pohybovať od 3,5 do 5 miliónov eur. Ďalších 750-tisíc by mal milánsky Inter zaplatiť na bonusoch, ktoré sa vyplácajú v prípade splnenia niektorých výkonostných a výsledkových kritérií.

Poľské médiá Dudov prestup spochybňujú, podľa niektorých zdrojov je jeho odchod z Legie 50:50. Pre osemnásťnásobného talianskeho majstra vraj už nie je mladý Slovák prioritou, ale väčšie šance na angažovanie má 25-ročný útočník Manchestru City Čiernohorec Stevan Jovetič a 26-ročný krídelník VfL Wolfsburg Chorvát Ivan Perišič.

Okrem Interu Miláno sa v súvislosti s mladým slovenským stredopoliarom hovorilo najmä o záujme VfL Wolfsburg a AS Monaco.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #legia varšava #Inter Miláno #Ondrej Duda