Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nezastaviteľný Messi ma potupil na tréningu, spomína Puyol

Niekdajší dlhoročný kapitán FC Barcelona Carles Puyol, ktorý ukončil aktívnu futbalovú kariéru v roku 2014, dobre pozná kvality 28-ročnej argentínskej hviezdy katalánskeho veľkoklubu Lionela Messiho.

30.06.2015 13:58
Lionel Messi, Carles Puyol Foto: ,
Lionel Messi a Carles Puyol.
debata

Tridsaťsedemročný bývalý obranca si zaspomínal na moment, keď na vlastnej koži pocítil schopnosti ofenzívneho virtuóza z Južnej Ameriky.

„V zápase jeden na jedného som si povedal, že ho skúsim zastaviť. Skončilo to potupou. Vtedajší tréner Pep Guardiola ma dokonca upozornil, aby som ho nezranil. Odpovedal som, že ak nechce, aby sa niečo prihodilo, nech ukončí tréning. Vyskúšal som všetko, ale Messi sa vždy cezo mňa dostal,“ cituje Carlesa Puyola portál goal.com s odvolaním sa na periodikum La Vanguardia.

Dvojica Messi a Puyol počas spoločného pôsobenia vo farbách „blaugranas“ získala šesť majstrovských primátov v najvyššej španielskej súťaži Primera División a trikrát triumfovala v Lige majstrov.

Stonásobný španielsky reprezentant Puyol je však presvedčený, že Lionel Messi sa odvtedy dostal ešte na vyššiu úroveň: „Je o hlavu nad každým, ktorého som doteraz videl. Je ako z inej planéty, ešte lepší než pred štyrmi rokmi, pretože lepšie číta hru. Je nezastaviteľný.“

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi #Carles Puyol