Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bale poprel správy o odchode. Vrátim sa silnejší s Realom Madrid, tvrdí

Waleský futbalista Gareth Bale sa nechystá opustiť po skončení sezóny Real Madrid a v španielskom veľkoklube chce dosiahnuť ďalšie úspechy.

27.05.2015 09:57
Gareth Bale Foto: ,
Gareth Bale
debata

O budúcnosti Bala sa špekuluje už dlhšiu dobu, v bielom balete je v tieni Cristiana Ronalda a niektoré situácie na hracej ploche naznačili, že medzi dvoma hviezdami vládne veľká rivalita. V posledných týždňoch sa hovorilo o prípadnom Balovom návrate do anglickej Premier League, najčastejšie sa špekulovalo o Manchestri United.

„Sezóna sa neskončila tak, ako sme všetci dúfali. Vždy chceme získať trofeje. V medzisezónnom období budem tvrdo pracovať a v novom ročníku sa vrátim silnejší s Realom Madrid,“ napísal na Twitteri počas utorkového popoludnia Bale a pravdepodobne ukončil všetky špekulácie o jeho odchode zo Španielska.

Dvadsaťpäťročný ofenzívny futbalista prišiel do Realu v roku 2013 z Tottenhamu Hotspur. Rodák z Cardiffu v drese pusiniek skóroval v troch veľkých finále – vlani sa strelecky presadil v záverečných súbojoch Kráľovského pohára, Ligy majstrov i majstrovstiev sveta klubov. Všetky tri trofeje napokon získal Real.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Gareth Bale