Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Strelil som najdôležitejší gól za Janov, tešil sa hrdina Kucka

Slovenský reprezentant Juraj Kucka gólom z 89. min rozhodol o troch bodoch pre FC Janov v sobotňajšom súboji 37. kola talianskej futbalovej Serie A s hráčmi Interu Miláno.

24.05.2015 21:15
Juraj Kucka Foto: ,
Víťazná hlavička Juraja Kucku v zápase proti Interu Miláno.
debata

Janovčania zvíťazili 3:2 a v tabuľke si zabezpečili šieste miesto, keďže kolo pred koncom súťaže majú pred mestským rivalom Sampdoriou štvorbodový náskok.

„Bol to krásny večer s mojím ešte krajším zásahom. Strelil som možno najdôležitejší gól počas pôsobenia v Janove. Atmosféra na štadióne sa nedá opísať, musíte to zažiť, aby ste pochopili. Ukázali sme, že sme silné mužstvo,“ povedal podľa portálu forzaitalianfo­otball.com 28-ročný rodák z Bojníc, ktorý si spoločne so spoluhráčmi stále nemôže byť istý štartom v Európskej lige 2015/2016 napriek umiestnenie na 6. mieste v Serie A.

Zostrih zápasu FC Janov - Inter Miláno

Ako je známe, Talianska futbalová federácia (FIGC) dostala od Európskej futbalovej únie (UEFA) zoznam klubov, ktoré disponujú licenciou na štart v kontinentálnych pohároch v budúcej sezóne. Chýba medzi nimi FC Janov, ktorý sa už údajne odvolal proti tomuto rozhodnutiu. „Bolo by škoda prísť o pohárovú Európu,“ dodal Kucka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Kucka #FC Janov #Inter Miláno
Načítavajú sa športové výsledky...