Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Neapolské maniére v Miláne: Inzaghi zavrel svojich zverencov do kempu

Taliansky futbalový klub AC Miláno v sobotňajšom stretnutí 32. kola najvyššej miestnej dlhodobej súťaže prehral na pôde Udinese 1:2 a momentálne figuruje až na desiatej priečke tabuľky Serie A.

27.04.2015 12:40
Filippo Inzaghi Foto: ,
Tréner AC Miláno Filippo Inzaghi.
debata

Tréner „rossoneri“ Filippo Inzaghi na neuspokojivý výkon svojich zverencov zareagoval tým, že im nariadil tréningový kemp. Hráči sa v nedeľu po dodatočnom tréningu mohli nakrátko vrátiť domov, no už večer sa opäť museli hlásiť v klubovej centrále. Nie je známe, dokedy bude „ritiro“ trvať.

„Tím sa znovu stretne na tréningovej ploche Milanello, čím sa začne ‚ritiro‘, ktorého dĺžku sme zatiaľ nestanovili. Možno sa skončí v stredu alebo 3., 10., 17., 24. či 31. mája. Rozhodnutie má v rukách kouč, záležať bude na kvalite výkonov,“ oznámil v stanovisku milánsky klub začiatok „väzenia“.

Štyridsaťjedenročný Talian Inzaghi obvinil svoj káder, že sa v sobotu nesnažil na maximum. „Doteraz odovzdali na ihrisku všetko, ale prístup k ostatnému zápasu bol nesprávny. Je len málo výhovoriek, musíme si vyhrnúť rukávy a zabrať v záverečných šiestich kolách. Sme AC Miláno a v hre je naša dôstojnosť. Ak sa nesústredíte na trávniku, len ťažko môžete ovplyvniť vývoj duelu. So sobotňajším prístupom by sme prehrali s kýmkoľvek,“ vyhlásil Filippo Inzaghi podľa serveru eurosport.yaho­o.com.

K rovnakému kroku sa nedávno odhodlal majiteľ konkurenčného SSC Neapol Aurelio De Laurentiis, forma „partenopei“ odvtedy výrazne stúpla.

debata chyba
Viac na túto tému: #AC Miláno #Filippo Inzaghi