Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chorvátsky lekár: Za zranenie Modriča môže Ancelotti

Lekár chorvátskej futbalovej reprezentácie Boris Nemec si myslí, že jediným vinníkom zranenia hviezdy Realu Madrid Luku Modriča v sobotňajšom ligovom zápase proti Málage je tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti.

21.04.2015 08:57
Luka Modrič Foto: ,
Luka Modrič v opatere lekárov Realu.
debata

Neúčasť Modriča, ktorý sa v marci vrátil po štvormesačnej absencii zavinenej zranením stehenného svalu, by mohla byť pre Real v rozhodujúcej fáze sezóny kritická.

Chorvátsky reprezentant si v dueli proti Málage natiahol väzy v pravom kolene a podľa prvotných vyšetrení naňho čaká približne šesťtýždňová pauza. Denník Marca však neskôr priniesol optimistickejšie správy, ktoré hovoria o tom, že Modričovo zranenie nie je až také vážne, ako sa predpokladalo, a hráč by mohol byť plnohodnotne k dispozícii o tri týždne.

„Ancelotti vôbec nešetril Luku po tom, ako sa vrátil po dlhodobom zranení. Hral 90 minút v každom zápase. Vystavil ho veľkému tlaku namiesto toho, aby mu postupne dávkoval záťaž,“ kritizoval Nemec trénera Realu na stránkach denníka AS.

Znepokojený zo zranenia svojej opory je aj tréner chorvátskeho národného tímu Niko Kovač. „Hovoril som s Lukom a zaželal som mu skoré uzdravenie. Nie je to preňho jednoduché. Zranil sa práve v čase, keď sa vrátil do starej formy,“ vyhlásil Kovač pre chorvátsky denník Sportske Novosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Luka Modrič