Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Škrtela mrzí dištanc. Na Instagram zavesil troch klaunov

Slovenský obranca FC Liverpool Martin Škrtel sa podľa britského periodika The Guardian vyhne ďalšiemu trestu od anglickej Futbalovej asociácie (FA).

26.03.2015 14:57 , aktualizované: 15:38
Martin Škrtel, David De Gea Foto: ,
Martin Škrtel s brankárom Davidom De Geom.
debata

Tridsaťročný stopér neuspel s odvolaním sa proti trojzápasovému dištancu, ktorý mu udelila disciplinárna komisia FA za zákrok voči brankárovi Manchestru United Davidovi De Geovi v nadstavenom čase druhého polčasu nedeľňajšieho stretnutia 30. kola Premier League. „The Reds“ na Anfielde podľahli nezmieriteľnému rivalovi 1:2.

Škrtel odmieta názor disciplinárky, že šliapol súperovmu gólmanovi na nohu úmyselne a dal to najavo aj na sociálnej sieti Instagram, kde zavesil obrázok klaunov a ruky ukazujúcej číslo 3. Pre istotu však k spomenutej momentke pripísal len tri bodky, aby ho FA nemohla obviniť z priamej inzultácie. Riadiaci orgán anglického futbalu je známy prísnymi postihmi za nevhodné používanie sociálnych sietí.

...

A photo posted by Martin Skrtel official (@martin37skrtel) on

Na svojej oficiálnej internetovej stránke sa Martin Škrtel bránil už miernejšie: „Mrzí ma, že aj napriek odvolaniu FA uznala môj trest a budem chýbať v nasledujúcich troch zápasoch. Odvolanie sme podali na základe toho, že som sa cítil nevinne a rovnako sa cítim aj teraz. Pred súbojom som dostal dlhú loptu, brankár sa šmýkal po zemi v smere môjho behu a po kolízii s Philom Jonesom som sa ho snažil preskočiť, pričom som zasiahol jeho nohu.“

Slovenský pilier defenzívy „červených“ nútene vynechá duely najvyššej anglickej súťaže proti Arsenalu Londýn (4. apríla) a Newcastlu United (13. apríla) a opakovaný zápas štvrťfinále FA Cupu na pôde Blackburnu Rovers (8. apríla).

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Martin Škrtel #FC Liverpool #David De Gea