Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cigareta ho vyšla draho. Szczesny si už údajne do konca sezóny nezachytá

Poľský futbalový brankár Wojciech Szczesny si za svoj prehrešok s cigaretou viac nezahrá v sezóne 2014/2015 v drese svojho zamestnávateľa Arsenalu Londýn.

04.03.2015 14:24
Wojciech Szczesny Foto: ,
Wojciech Szczesny.
debata

Ako je známe, francúzsky tréner „kanonierov“ Arséne Wenger naparil gólmanovi pokutu po novoročnom zápase so Southamptonom, po ktorom Szczesny fajčil v sprchách. Odvtedy dostáva šancu v bránke londýnskeho mužstva Kolumbijčan David Ospina, naopak 24-ročný rodák z Varšavy pre tento prehrešok navyše pomaly stráca miesto aj v národnom tíme Poľska.

Zverenci reprezentačného trénera Adama Nawalku sa koncom marca predstavia v kvalifikačnom dueli o postup na ME 2016 v Írsku, kormidelník tak rieši horúci problém, kto bude v predmetnom stretnutí hájiť poľskú svätyňu. Podľa ankety Super Expressu si až 41 % priaznivcov želá v bránke Lukasza Fabianského. Na druhom mieste je Artur Boruc (30 %) z AFC Bournemouth, tretia priečka patrí Przemyslawovi Tytoňovi (21 %) zo španielskeho Elche. Až štvrtý je v želaní fanúšikov spomenutý Szczesny (8 %).

„Fabianski chytá v tíme Swansea City vynikajúco, ale hrať za klub a krajinu sú dve rozdielne veci – iné lopty, iné siete, iné rukavice. Nedávno som sa rozprával s Adamom Nawalkom. Povedal mi o svojej návšteve v Londýne a rozhovore s Arsénom Wengerom. Z rozhovoru vyplynulo, že Szczesny si už za Arsenal po zvyšok tejto sezóny nezahrá. Adam priznal, že proti Írom zamýšľa postaviť do bránky Boruca. Bude to ťažký zápas, ale Artur je psychický odolný, v národnom mužstve už veľakrát predviedol svoje kvality. Tytoň a Fabianski ich až tak veľa nemali,“ vyhlásila pre portál gwizdek24.se.pl poľská brankárska legenda Jan Tomaszewski.

debata chyba
Viac na túto tému: #Arsenal Londýn #Wojciech Szczesny