Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ancelotti striedal, diváci pískali. Je mi ľúto, že to nechápu, tvrdí tréner

Fanúšikovia futbalového Realu Madrid vyjadrili nesúhlas so striedaním Isca v nedeľňajšom zápase Primera División s Villarrealom (1:1) a vypískali trénera Carla Ancelottiho.

02.03.2015 11:06
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Nešťastný Cristiano Ronaldo po remíze s Villarealom.
debata

Taliansky kouč sa rozhodol poslať na ihrisko dvanásť minút pred koncom stretnutia defenzívneho stredopoliara Asiera Illarramendiho. Ancelotti trvá na tom, že sa rozhodol v prospech tímu. Fanúšikovia očakávali, že Real sa pustí do záverečného tlaku.

„Mojou prácou je robiť zmeny v zostave, o ktorých si myslím, že budú v prospech tímu. Ak to nechápu fanúšikovia, tak je mi to ľúto. Urobil som to len preto, že som potreboval viac vyvážiť tím,“ vysvetľoval po zápase Ancelotti.

Real stratil dva body za remízu 1:1 a druhá Barcelona sa priblížila vedúcemu tímu ligy na dva body. Bielemu baletu sa nedarila hra v útoku. „Najmä v prvom polčase sme hrali príliš pomaly. Mali sme málo centrov, lopta sa nepohybovala, ako sme si predsavzali. V druhom dejstve sa to zlepšilo, ale nepremenili sme šance. Stratili sme dva body, ale stále máme náskok,“ priznal Ancelotti.


Real Madrid vs Villareal 1-1 all goals and... by tural-borcali

Prvá remíza Realu Madrid

Real má a prvom mieste už len dvojbodový náskok pred druhou Barcelonou, keď v nedeľu večer remizoval pred vlastnými fanúšikmi s Villarrealom 1:1. Skóre stretnutia otvoril v 52. min z pokutového kopu svojím jubilejným 30. presným zásahom v prebiehajúcej sezóne La Ligy Portugalčan Cristiano Ronaldo, konečnú remízu zariadil v 64. min mladík Gerard Moreno Balagueró. V tabuľke Primera División už po 25. kole nesvieti žiadna nula, poslednú v kolónke remíz mal až do nedele madridský klub.

„V prvom polčase malo stretnutie nízke tempo, pomaly sme si posúvali loptu, hostia tak lepšie vykrývali priestor a my sme si nevytvárali šance. Villarreal hrá veľmi organizovane, má jasný plán a vždy absolvuje kvalitný zápas. V druhom polčase sme sa zlepšili, začali sme viac riskovať a vypracovali si príležitosti na skórovanie,“ vyhlásil pre oficiálnu stránku klubu Ancelotti.

„S remízou nie sme spokojní. Nebolo to o našej impotencii, pretože sme si vypracovali dostatok šancí. Mali sme aj trošku smoly. Mali sme 25 striel, ale len sedem na bránku,“ dodal 55-ročný Talian, ktorý znova zopakoval, že o majstrovi sa rozhodne až v záverečnom kole. „Môj tím sa zlepšuje. Stratili sme dva body, ale o titule sa rozhodne až v poslednom zápase sezóny.“

Pravý obranca Realu Daniel Carvajal považoval remízu za premárnený výsledok. „Posledných 15 minút sme bombardovali šestnástku súpera. Chýbala nám väčšia presnosť. Naši súperi v La Lige sú silní, získať majstrovský titul nie je jednoduché. Napriek tomu, doma sme mali zvíťaziť,“ povedal Carvajal pre portál goal.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Carlo Ancelotti #Isco