Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík odovzdal pamätnú medailu. A oslavoval víťazstvo

Futbalisti SSC Neapol zvíťazili v pondelkovom stretnutí 20. kola talianskej Serie A nad FC Janov 2:1 a patrí im 3. priečka tabuľky.

27.01.2015 15:41
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata

Na mieste, ktoré zabezpečuje účasť v predkole Ligy majstrov, majú Neapolčania dvojbodový náskok pred Laziom Rím i Sampdoriou Janov. O výhre SSC rozhodol dvoma gólmi Gonzalo Higuaín. Najskôr sa argentínsky útočník presadil v 7. min a potom za stavu 1:1 v 75. min premenil pokutový kop. Neapol bral tri body v štyroch z ostatných piatich zápasov, Janov nevyhral už šesť stretnutí za sebou.

Súboj bol aj duelom dvoch opôr slovenskej reprezentácie. Marek Hamšík odohral s kapitánskou páskou na ruke celý duel, Juraj Kucka za Janov nastúpil v 68. min a neskôr videl aj žltú kartu. "Rýchlo sme sa ujali vedenia a ešte v prvom dejstve sme mohli dať aj ďalšie góly. Bohužiaľ, šance zostali nevyužité,“ uviedol na svojom oficiálnom webe Marek Hamšík, ktorý v pondelok večer vynikal skvelými prihrávkami spoluhráčom.

Práve u Slováka sa začala aj úvodná akcia zápasu. "Naše príležitosti zostali nevyužité, za čo sme boli potrestaní vyrovnávajúcim gólom. Je super, že sme nakoniec dali aj druhý gól a tri body zostali na San Paolo. Po zaváhaní Ríma sme znížili stratu na druhé miesto na šesť bodov. Je to síce dosť, ale do konca súťaže zostáva ešte 18 kôl,“ dodal na svojom webe Hamšík, ktorý pred zápasom odovzdal pamätnú medailu bývalému spoluhráčovi Gianlucovi Gravovo.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #Juraj Kucka #FC Janov #SSC Neapol