Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinho prekvapil. Byť vami, kritizoval by som, radil novinárom

Portugalský tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea José Mourinho po prehre svojho tímu vo 4. kole Anglického pohára (FA Cup-u) s treťoligovým Bradfordom (2:4), priznal, že sa po takomto výsledku veľmi hanbí.

25.01.2015 10:54
José Mourinho Foto: ,
José Mourinho sa v zápase proti Bradfordu nestačil diviť.
debata

„V tejto chvíli som šťastný za hráčov Bradfordu. Veľmi sa však hanbím za mojich hráčov, ktorí by sa mali cítiť rovnako. Opakujem ešte raz – je to hanba. Je neprijateľné prehrať s mužstvom z tretej najvyššej súťaže. Keby som bol vami, bol by som veľmi kritický k trénerovi a hráčom Chelsea,“ povedal smerom k novinárom podľa BBC Mourinho a dodal: „Verím, že to bude mať na nás pozitívny efekt a v ďalšom zápase dokážame zvíťaziť.“

Jeho niekdajší asistent v Reale Madrid a v súčasnosti tréner FC Middlesbrough Aitor Karanka sa po víťazstve 2:0 na pôde Manchestru City rozplýval šťastím.

„Samozrejme, pre našich fanúšikov je to dôležité víťazstvo, našou prioritou však zostáva ligová súťaž. Dnes sme zdolali jedno z najlepších mužstiev sveta. Prezentovali sme takou hrou, akú predvádzame aj v lige. Vytvorili sme si množstvo šancí, viacero z nich sme nepremenili, ale musíme si uvedomiť, že je náročnejšie presadiť sa proti súperovi z najvyššej súťaže,“ vyhlásil podľa portálu goal.com 41-ročný rodák z baskického mesta Vitoria-Gasteiz.

Mužstvo zo Stamford Bridge vyhrávalo ešte v 40. min 2:0 nad aktuálne 7. tímom treťoligovej tabuľky Bradfordom, ale vedenie neudržalo a napokon prehralo 2:4. Druhý tím Premier League Manchester City nestrelil ani gól druholigovému FC Middlesbrough a prehral 0:2. Pohromu pre favoritov z Premier League dokonala prehra FC Southampton s Crystal Palace (2:3) a ani Tottenham doma nestačil na Leicester City (1:2).

debata chyba
Viac na túto tému: #José Mourinho #Chelsea FC